Theatervoorstellingen: Margreet Dolman en Dominee Gremdaat

Margreet Dolman en Dominee Gremdaat

Op maandag 1 maart zijn de theatervoorstellingen van Margreet Dolman en Dominee Gremdaat van start gegaan in De Hallen Studio’s. Wegens de beperkende corona-maatregelen vond de traditionele wintervoorstelling dit jaar niet plaats. Gelukkig kunnen de lentevoorstellingen komende maart wel voortgezet worden. Dit jaar in De Hallen Studio’s!

Margreet Dolman en Dominee Gremdaat komen deze lente naar De Hallen. Bijna twee weken lang spelen Paul Haenen en Dammie van Geest op het toneel in De Hallen Studio’s. De voorstellingen van Margreet Dolman zijn al bijna veertig jaar een groot succes. In deze vrolijke lentevoorstelling wordt de herwonnen vrijheid gevierd. Dominee Gremdaat houdt een vlammend betoog waardoor je vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien. Margreet Dolman zal, met aan haar zijde dokter Valentijn, weer vrolijk uit haar dak gaan met chansons, verhalen en openhartige gesprekken. Margreet Dolman Brengt LENTE en Dominee Gremdaat Geeft ZIN.

Margreet Dolman en Dominee Gremdaat

Theater De Hallen

Door een verbouwing in het Betty Asfalt theater, moest er noodgedwongen gezocht worden naar een nieuw theater. En wat is leuker dan een theater in De Hallen? Studio 2 is geheel omgetoverd tot theater voor de komende weken. Een intieme sfeer die uitnodigend is voor een avond met goed gezelschap, een lekkere borrel, en een gegarandeerde lach op het gezicht. Een simpel decor volstaat voor deze voorstelling. Een bank, een desk, en een zaal vol met publiek. We zijn blij dat we zonder corona-restricties het publiek mogen ontvangen, en zoals vanouds mogen genieten van een avondje uit.

Margreet Dolman en Dominee Gremdaat

Informatie en kaartverkoop

De eerste voorstellingen zijn goed ontvangen en er luiden positieve reacties. Wil jij ook de voorstelling bijwonen? Koop dan je kaartjes via de website van Betty Asfalt. 

De voorstelling speelt op onderstaande data.
Vrijdag 4 maart om 20:00 uur
Zaterdag 5 maart om 15:00 uur
Dinsdag 8 maart om 20:00 uur
Woensdag 9 maart om 15:00 uur
Donderdag 10 maart om 20:00 uur

 

Nieuwsgierig naar andere theaterproducties in De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over het Huiskamerfestival. 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch