Eventcase: Glow in the Dark personeelsfeest

Glow in the dark personeelsfeest

Tijd om elkaar weer te ontmoeten! Met alle versoepelingen van de afgelopen tijd kunnen we eindelijk weer gaan plannen. Tijd voor het uitgestelde personeelsfeest, de langverwachte borrel en alle gemiste momenten om met collega’s samen te komen. Om die reden ontvingen wij 350 werknemers van Cushman & Wakefield voor een Glow in the Dark personeelsfeest in de Hallen Studio’s.

Het verloop van de avond

Door een spectaculair ballonnen sculptuur wisten de gasten direct hun weg te vinden naar De Hallen Studio’s. Bij binnenkomst in de Foyer begon het feest direct. Met een welkomstdrankje in de hand konden de gasten zich helemaal onderdompelen in het thema: Glow in the Dark. Een counter met felgekleurde schmink en attributen als stropdassen, hoeden en veren kwam iedereen volledig in de stemming.

Vanuit de Foyer volgen de gasten de muziek en feestverlichting om via de disco-gang in Studio 2 uit te komen. Bij binnenkomst draaide de DJ al fijne platen en liep het personeel met de eerste gerechten rond. Laat het feest maar beginnen!

De Studio’s als locatie voor het personeelsfeest

Studio 2 leent zich perfect voor een personeelsfeest. De karakteristieke oude tramremise elementen geven een stoere feeling en de hoogte maakt dat het ruim voelt maar zeker niet te groot. De aanwezige studiotechniek zorgt dat alles goed uitgelicht kan worden én zorgt voor het juiste geluid om een goed feestje te maken. De vide is tijdens dit personeelsfeest ingezet als lounge ruimte. Perfect voor iets meer rust maar toch ook nog betrokken en onderdeel van het feest zijn. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld als ‘geheime bar’ of een toffe karaoke ruimte. Verder is het mogelijk om foodtrucks of grootte eye-catcher items naar binnen te rijden.

personeelsfeest

Organisatie: Bellevents 

Benieuwd naar meer artikelen? Lees hier ons nieuws. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch