Eventcase: Cabaret & Feest Baker McKenzie

Baker McKenzie

Het jaarlijkste lente event van Baker McKenzie vond plaats in De Hallen Studio’s. Met traditiegetrouw een cabaretvoorstelling, georganiseerd en uitgevoerd door het personeel gevolgd door een diner en feest. Het was een feestelijk event, waarbij de medewerkers volop genoten van het samenzijn.

Het advocatenkantoor Baker McKenzie vierde afgelopen week hun jaarlijkse lente event bij ons in de studio’s. Het was een feestelijke dag, waarbij veel is gelachen, gedanst en genoten! Het bedrijf organiseert elk jaar een personeelsfeest wanneer de lente is begonnen, met een bijzondere traditie. Het (nieuwe) personeel is namelijk verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van de cabaretvoorstelling waarbij zij zichzelf, en hun collega’s in de spotlight zetten.

Baker McKenzie

Een feestelijk programma

Voor dit event werd de gehele locatie ingezet voor de verschillende programma onderdelen, voor de 250 genodigden. Het ontvangst vond plaats in de Foyer, waar de gasten werden ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens openden wij de deuren naar Studio 1, waar de cabaretvoorstelling werd opgevoerd. Hier stond een theateropstelling klaar, met podium voor het optreden. Na een dag lang repeteren, was de voorstelling een succes, en viel het goed in de smaak bij de mede collega’s. In Studio 2 hielden wij de opstelling voor het walking dinner, en feestavond nog even verborgen. Na afloop van de voorstelling, werden de gasten begeleid naar Studio 2 en kon het feest beginnen.

Studio 2 als decor voor diner en feest

In de studio stond een walking dinner opstelling klaar, met hoge tafels, wat lounge zitjes, barren en twee foodstations. Cateraar Famous Flavours liep verschillende hapjes uit, en daarnaast konden de gasten bij beide foodstations terecht. Daarnaast was er een aparte bar aanwezig voor de nodige cocktails. Om de voetjes van de vloer te krijgen, speelde een coverband gedurende de avond de lekkerste hitjes. De band stond op een ruim podium voor de oude tramdeuren van De Hallen, zo creëerden wij een ruime dansvloer, en een mooi decor. Onze huisleverancier Chain zorgde voor de benodigde special effects, lichten, en spiegelbollen, om er een onvergetelijke feestavond van te maken.

Baker McKenzie

 

Meer inspiratie opdoen voor een personeelsfeest in De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over het Glow In The Dark personeelsfeest van Cushman & Wakefield. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch