Eventcase: Finance Fashion Food Event

Finance Fashion Food Event PwC

Op dinsdag 5 april vond het Finance Fashion Food Event plaats in De Hallen Studio’s. Dit jaarlijkse event wordt georganiseerd voor het vrouwelijke topnetwerk van PwC. Het thema van deze editie: duurzaamheid.

PwC organiseert elk jaar het Finance Fashion Food Event voor genodigden zakenvrouwen uit het netwerk van PwC. Normaliter vindt dit plaats in het kantoor van PwC zelf, maar dit jaar is gekozen voor een andere locatie: De Hallen Studio’s. Het event bestaat uit een diner, presentaties en een fashion show voor 105 gasten. We vertellen je graag meer over dit mooie event!

Finance Fashion Food Event PwC

De Hallen Studio’s als decor voor het event

Onze Foyer leent zich perfect voor de registratie, garderobe en een welkomstdrankje. Zo ook voor de aanvang van dit evenement. Alle gasten vingen wij op in de Foyer en placeerden wij vervolgens in Studio 1, waar de opening van het event plaatsvond. Het grootste deel van de avond brachten de gasten vervolgens in onze karakteristieke Studio 2 door.

Voor dit event splitsten wij Studio 2 in tweeën door middel van een voile gordijn. Wij plaatsten een rechte tafelopstelling aan de zijde van de oude tramdeuren met een podium tegen de witte wand. Zo konden wij direct op de witte wand projecteren met onze beamer. De oude tramdeuren werden mooi uitgelicht en door projecties op de oude bakstenen muur kwam de zaal geheel tot leven. Aan de andere zijde van het voile gordijn plaatsten wij sta tafels met verse bloemen.

Fashion Show

Een vast onderdeel van het event is de fashion show. Ieder jaar wordt de collectie van een andere ontwerper tentoongesteld. Dit jaar van ontwerper Ronald Van Der Kemp. Vier verschillende modellen droegen de prachtige creaties, verspreid over zes rondes tijdens het diner. De modellen liepen tussen de tafels door. De ontwerper probeert zoveel mogelijk te werken met gerecyclede materialen en gaf een toespraak over het belang van duurzaamheid in de mode industrie.

Finance Fashion Food Event PwC

Duurzaamheid als leidraad

Aangezien duurzaamheid centraal stond als thema van het event, werden ook het diner en de aankleding geheel duurzaam vormgegeven.

Ron Blaauw verwende de gasten met een drie-gangen diner en met een bijzonder hoofdgerecht. De chefs serveerden ‘Redefine Meat’, wat een duurzame vervanger is voor echt vlees. Ook lichtte Ron Blaauw toe hoe hij duurzaamheid probeert toe te passen in zijn werk.

De stoelen werden geleverd door het duurzame meubelmerk Planq. De eigenaren van Planq recyclen afvalmaterialen om meubilair van te maken. In hun ontwerpen denken zij na over natuurbewuste oplossingen, en manieren om grondstoffen zo lokaal mogelijk in te winnen. Ook de eigenaren van Planq gaven een toespraak over hun visie op duurzaamheid.

 

Benieuwd naar overige mogelijkheden voor een diner in De Hallen Studio’s? Neem dan ook eens een kijkje op onze website. 

Of neem direct contact met ons op via het contactformulier om een persoonlijk advies te ontvangen. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch