Eventcase: 10-jarig bestaan Joe Public

Joe Public

Het reclamebureau Joe Public vierde haar 10-jarig bestaan in De Hallen Studio’s. Eigenlijk vierde het bedrijf haar verjaardag al in het jaar 2021, maar door de beperkende corona-maatregelen is dit evenement verplaatst. Na lang wachten was het dus eindelijk tijd voor een mooi feest!

Het 10-jarig bestaan van Joe Public werd groots gevierd. Verschillende relaties, klanten, en medewerkers waren uitgenodigd om dit mee te vieren.

Joe Public

Personalisatie van de locatie

De locatie werd vrijwel geheel overgenomen door Joe Public. Alle hoeken van de locatie werden benut voor branding en personalisatie.  De gasten kwamen binnen door een feestelijke entree met een ballonnenboog, en over een lange loper voor de Foyer. Beide in de huiskleur van Joe Public; oranje. Daarnaast beschikt de Foyer over een aantal digitale schermen waar wij content op kunnen afspelen voor het event. Een welkomstboodschap, of het programma van de avond bijvoorbeeld. De lange hal die de Foyer verbindt met beide studio’s, is geheel voorzien van LED verlichting, dat wij in elke gewenste kleur kunnen instellen. Uiteraard is er dan ook voor gekozen om deze gang oranje uit te lichten. Een aantal grote fotolijsten hingen in deze gang, met foto’s van de cases waar Joe Public aan heeft gewerkt.

Joe Public

Studio 2 als decor voor het event

In Studio 2 werden de 200 gasten verwelkomd met een glas champagne en lekkere gerechtjes van cateraar Kitchen Creative. De ruimte hebben wij in tweeën opgesplitst. Bij de oude tramdeuren stond een plenaire opstelling, met de mogelijkheid voor projecties op de witte wand. Een aantal sprekers werden op het podium uitgenodigd, en de kennis van de gasten werd getest tijdens de Joe Public quiz. Na een plenaire sessie van een uurtje, begon het feest met een walking dinner en een lekkere borrel, aan de andere zijde van de studio. Deze kant hebben wij ingericht met een bar, hoge tafels, en een luxe DJ booth als eye-catcher. Achter de DJ booth plaatsen wij onze plantenkarren, en door middel van goede muziek en gave LED lichten in de booth, kwamen de gasten direct in de feeststemming.

Joe Public

Nieuwsgierig geworden naar andere mogelijkheden in onze locatie? Lees dan ook het artikel over het glow in the dark feest van Cushman & Wakefield. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw evenement in De Hallen Studio’s, kun je direct contact met ons opnemen via het contactformulier. 

Juist meer interesse gekregen in het bedrijf Joe Public? Neem dan een kijkje op de website. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch