Eventcase: Nederlandse Bach Vereniging

Nederlandse Bach Vereniging

Dit jaar viert de Nederlandse Bach Vereniging haar 100-jarig bestaan, en dat moest gevierd worden. Afgelopen maand vond een gala diner plaats in De Hallen Studio’s voor het 100-jarige jubileum.

De Nederlandse Bach Vereniging is een organisatie die bestaat uit musici en medewerkers die zich inzetten om Bachs muziek te delen met de rest van de wereld. Hierbij laten zij veelal muziek van Bach horen, maar ook muziek van de Bachvereniging zelf. Voor het 100-jarig bestaan werd Studio 2 ingericht voor een feestelijk gala diner, inclusief live concert.

Nederlandse Bach Vereniging

Studio 2 als decor

De karakteristieke studio 2 werd ingericht met een ruim podium tegen de bakstenen muur. Het podium moest groot genoeg zijn voor het concert dat werd opgevoerd tijdens het diner. De oude bakstenen muur fungeerde als uniek decor op de achtergrond. Rondom het podium plaatsten wij ronde tafels met zitplekken voor in totaal 160 gasten. De studio was uitgelicht in roze en paars-blauwe tinten, in stijl met het logo van de vereniging. Daarnaast projecteerden wij het logo op de witte wanden van de studio.

De ontvangst vond plaats in de Foyer, waar de gasten naar binnen liepen over een blauwe loper; de huiskleur van de vereniging. Hier werden zij opgevangen met een welkomsthapje en drankje door The Food Line-Up.

Onze additionele studio 1 leende zich uitstekend voor de repetities van het orkest op de event dag, zonder de opbouw in studio 2 te hinderen.

Nederlandse Bach Vereniging

Catering door The Food Line-Up

De catering werd geheel verzorgd door The Food Line-Up. De chefs van Chefs On Tour hebben met zorg een menu samengesteld, geheel in het muzikale thema. Zo serveerden zij het voorgerecht in de vorm van pianotoetsen, en daarnaast verwerkten zij muzieknoten in de chocolade van het dessert.

 

Meer lezen over de diner mogelijkheden in De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over het Finance Fashion Food event. 

Meer inspiratie is te vinden op de website, of in het inspiratieboek voor diners bij ons op locatie.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch