Eventcase: interactieve beurs

Interactieve beurs

Op donderdag 5 mei vond er een interactieve beurs bij ons plaats voor een groot consultant bureau. De opdrachtgever nam de gehele locatie over en in elke ruimte was iets anders te beleven. Het was een succesvolle dag, met 240 personen die een dagvullend progamma volgden.

Dit event was een mix tussen een congres en interactieve beurs. Met verschillende sprekers, stands, en co-creation workshops, konden de 240 internationale gasten de gehele dag vrij rond bewegen in De Hallen Studio’s. Middels een app konden de gasten het tijdschema en de sprekers bekijken.

Interactieve beurs

Inrichting van de ruimtes

De Hallen Studio’s waren geheel ingericht in Neon thema, en werden zo vormgegeven dat er overal kleine hoekjes waren voor de sprekers en workshops. Gedurende de ochtend diende de Foyer als ontvangstruimte. Een zanger en gitarist ontving de gasten feestelijk met live muziek in de Foyer. Naar mate de ochtend vorderde, openden verscheidene co-creation area’s in zowel de Foyer, als de Loft, en Vide. Alle co-creations hadden hun eigen kenmerkende thema.

Studio 1 en studio 2 waren ingericht met verschillende hoekjes voor de sprekers. Daarnaast vond the main area plaats in studio1 , met hoofdsprekers en het podium.

Interactieve beurs

Catering door MPS

Cateraar MPS verzorgde de dagcatering tijdens het evenement. Dit deden zij onder het label BRKLN. Verspreid over de locatie stonden buffetten met handzaam urban food, en dranken die de gasten gedurende de dag konden pakken. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol, ook bij evenementen. Daarom nemen we dit ook graag mee in de catering en serveren wij zoveel mogelijk lokale, en duurzame producten.

 

Meer lezen over congressen en beurzen in De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over het Buy Social Event of The Class Conference.

 

Direct contact opnemen om de mogelijkheden voor jouw event in De Hallen Studio’s te bespreken?
Stuur dan een mailtje naar info@dehallenstudios.nl of bereik ons telefonisch op 020 820 820 6.

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch