Eventcase: Dyson Airwrap productlancering

Dyson Airwrap productlancering

Het bedrijf Dyson kwam afgelopen maand haar welbekende Dyson Airwrap presenteren. Een meerdaagse productlancering voor relaties, klanten, en influencers. Het was een ware experience voor de gasten, waarbij ze de producten ook zelf mochten uittesten.

Eerder kwam Dyson al naar De Hallen Studio’s om haar nieuwe stofzuiger te presenteren. In opdracht van marketingbureau Zenergon hebben we dit jaar een vervolgeditie mogen organiseren. Deze keer draaide het geheel om de nieuwe Dyson Airwrap. De Dyson-ingenieurs hebben een verbeterde luchtstroom, en nieuwe opzetstukken ontworpen die voor verschillende haarstijlen geschikt zijn. Het bedrijf toonde de werking van de vernieuwde Airwrap en de bijhorende opzetstukken in De Hallen Studio’s.

Dyson Airwrap productlancering

Dyson experience in Studio 2

De grote ruimte die Studio 2 biedt, werd geheel benut voor deze productlancering. Door middel van wandjes en gordijnen, werd de ruimte opgesplitst. Zo creëerde Dyson een route langs verschillende programma onderdelen. Allereerst ontvingen de hostessen de gasten in de Foyer met een hapje en drankje. Vervolgens werden zij meegenomen naar Studio 2, waar zij een tour kregen met uitleg over de vernieuwde Dyson Airwrap.

Dyson Airwrap productlancering

De Airwrap tour

De tour startte bij een grote LED-wall met een toelichting over de nieuwe technologieën. Vervolgens liepen de bezoekers langs verschillende wanden met schermen en teksten, en prototypes, om meer uitleg te geven over de werking van de luchtstroom. Met behulp van een model werd de werking van de opzetstukken getoond en uitgelegd. Daarna mochten de gasten aanschuiven aan de klaptafels. Deze stonden klaar met spiegels en Airwraps, waar de gasten zelf hun eigen haar konden stylen. Tot slot, konden zij een foto maken van hun experience, en deze delen middels social media.

Dyson Airwrap productlancering

De Foyer, Loft, en studio 1 als perfecte aanvulling

Naast de productlancering in Studio 2, kwamen ook de Foyer. Loft en Studio 1 goed van pas. Studio 1 bood de ruimte voor een training voor het Belgische team van Dyson, waarbij ze direct de tour konden combineren in Studio 2. De Loft diende hierbij als informele catering area, waar wij de lunch serveerden. De Foyer lende zich niet alleen perfect voor het ontvangst van de bezoekers, maar ook voor de staff borrel aan het einde van de week. Een intieme en gezellige ruimte waar geborreld kon worden, terwijl het decor in Studio 2 al geheel werd afgebroken.

 

Benieuwd naar de eerdere Dyson productlancering die in De Hallen Studio’s plaatsvond? Lees dan hier het artikel over de eventcase van de Dyson productlancering in 2019. 

Of lees juist meer over andere soorten productpresentaties zoals het Fashion event van Pura Moda, of Zalando Beauty. 

 

Neem ook een kijkje op de website voor meer informatie over een productlancering in De Hallen Studio’s.
Of neem direct contact met ons op per mail naar info@dehallenstudios.nl of door te bellen naar 020 820 820 6. 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch