Eventcase: World Workplace Europe 2022

World Workplace Europe

In opdracht van IFMA en FMN werkten wij samen aan de organisatie van World Workplace Europe 2022. Een internationaal twee-daags congres in De Hallen Studio’s. Met inspirerende sprekers, en uitnodigende ruimtes om te netwerken. Het was een event waar wij trots op terug kijken!

World Workplace Europe

World Workplace

World Workplace Europe is de grootste conferentie voor facility management en aanverwante stakeholders in de regio. Het is een leer- en netwerkevenement over faciliteiten en hoe deze te beheren. Het wordt jaarlijks gehouden en faciliteert het delen van ideeën en kennisuitwisseling tussen professionals. Hierbij staat het ontdekken van nieuwe ideeën en technologieën centraal. De focus ligt hierbij op duurzaamheid. Hoe kunnen de professionals hun faciliteiten slimmer, efficiënter, gezonder en veiliger vormgeven? Eerdere edities vonden plaats in Stockholm, Barcelona en Amsterdam. Dit jaar vond het wederom in de Nederlandse hoofdstad plaats. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website. 

World Workplace Europe

De Hallen Studio’s als congreslocatie

Voor dit event namen wij de gehele locatie in gebruik. Niet alleen kregen de ruimtes een andere naam, ook bouwden wij deze om in een huiselijke, en uitnodigende setting waar de bezoekers konden netwerken. Er waren twee main stages waar diverse sprekers op het podium werden uitgenodigd. Hiervoor waren Studio 1 & 2 in gebruik genomen. Beide met een podium en informele set-up bestaande uit een mix van lounge meubilair en congresstoelen. In beide zalen plaatsten wij buffetten en barren voor de catering gedurende de dagen.

World Workplace Europe

De Foyer diende als registratie en garderobe, maar ook als meeting point waar de bezoekers elkaar ontmoetten. Met verse koffie en thee, en voldoende zitplekken om je even terug te trekken. Ook plaatsten wij twee belhokjes waar de bezoekers ongestoord konden telefoneren, of een online call bijwonen.
In De Loft plaatsten wij een round table opstelling. Hier vonden verscheidene ronde tafel discussies plaats. Ook de Vide boven Studio 2 diende als extra netwerkruimte. Door het creëren van deze afgezonderde ruimtes, konden wij onze locatie optimaal benutten.

Om het congres af te sluiten, organiseerden wij een afterparty in Studio 1. De zaal bouwden wij ongemerkt om tijdens de laatste keynote spreker in Studio 2. Met een live DJ, werden de gasten uitgenodigd op de dansvloer. Daarnaast was er ook ruimte om verder met elkaar in gesprek te gaan.

World Workplace Europe

Hybride mogelijkheden

Voor dit congres is gekozen voor een hybride opzet. De Hallen Studio’s leent zich uitstekend voor een hybride congres door de aanwezige audiovisuele faciliteiten. De afgelopen jaren hebben wij onze deuren dan ook geopend voor vele uiteenlopende hybride congressen. Samen met onze partners kijken wij naar een setting die zowel voor de kijkers thuis, als de bezoekers op locatie aanspreekt. Ook kijken we samen naar de gewenste boodschap die wij hiermee tot leven willen laten komen.

World Workplace Europe

Meer lezen over soortgelijke evenementen in De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over de interactieve beurs die vorige maand bij ons plaats vond. Of lees over de Class Conference van 2021. 

Voor meer informatie en inspiratie over (hybride) congressen bij ons op locatie verwijzen we je graag door naar onze website. 

 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch