Eventcase: personeelsborrel Booking.com

Personeelsborrel Booking.com

Onze laatste productie voordat de zomervakantie van start ging; een personeelsborrel voor Booking.com. Met heerlijk weer sloegen wij de tramdeuren open en creëerden wij een klein buitenterras. Met een glas sangria in de hand proostten de gasten op de zomer!

Op 12 juli organiseerden wij een personeelsborrel voor de medewerkers van Booking.com. 100 gasten genoten van lekkere wijnen, sangria, borrelhapjes, en elkaars gezelschap. Het was de eerste personeelsborrel na de afgelopen twee jaar, dus er was genoeg om bij te kletsen. Omdat het zo ontzettend gezellig was, zijn we speciaal nog een extra uurtje doorgegaan.

Personeelsborrel Booking.com

Feestelijke setting in Studio 2

Voor deze partij kleedden wij studio 2 aan in de huiskleuren van Booking.com; blauw en geel, in combinatie met wit. Om de ruimte kleiner te maken, plaatsten wij de borrelsetting achterin de studio. De grote tramdeuren sloegen wij open om een zonnig buitenterras te creëren. Dit terras zetten wij af door middel van open room dividers en decoratie, om een open look & feel te behouden. De glazen kappen van het dak in Studio 2 lieten het daglicht binnen, en zo kwam de ruimte goed tot zijn recht op deze zomerse dag. We speelden met de diepte van de ruimte door grote ballonnen in het grid te hangen, op een speelse wijze. In de Studio zelf plaatsen wij hoge tafels met barkrukken, een paar lounge setjes, en twee barren. Door middel van room dividers met planten, maakten we de ruimte kleiner en intiem.

Personeelsborrel Booking.com

Food and Beverage

Omdat de gasten direct uit een dag vullend programma kwamen vanuit een andere locatie, kwamen ze bij ons aan met goede zin in een borrel, en stevige trek. Wij serveerden een mix aan warme en koude borrelhapjes en plaatsten een bar voor de nodige dorstlessers. De tweede bar zetten wij in als sangria bar, in samenwerking met Meisjes van de Wijn. De wijnmeisjes schonken hier drie verschillende soorten sangria, wat een groot succes was. Daarnaast liep één van de wijnmeisjes rond met een trolley en zeven verschillende wijnen.

 

Benieuwd naar andere eventcases over personeelsfeesten en borrels? Lees dan ook het artikel over het bedrijfsfeest voor Carhartt of van Baker McKenzie. 

Direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor jouw event te bespreken? Stuur een mailtje naar info@dehallenstudios.nl of bel ons op 020 820 820 6. 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch