Eventcase: YouTube Works Awards

YouTube Works Awards

In opdracht van The Oval Office hosten wij op donderdag 30 juni de uitreiking van de YouTube Works Awards 2022. Een te gekke productie waar wij als locatie trots op zijn. We vertellen je er graag meer over!

Tijdens dit evenement werden de YouTube Works Awards uitgereikt aan de meest innovatieve en effectieve YouTube campagnes van het afgelopen jaar. Een jury bepaalt welke kandidaten winnen, en na afloop wordt dit groots gevierd. Voor dit event hebben wij Studio 2 ingezet, en zijn we samen met The Oval Office aan de slag gegaan om een tof event te creëren. Met een unieke opstelling en een bijzonder podium, was het een memorabele avond.

YouTube Works Awards

Een spectaculair podium

Voor deze productie is gekozen voor een podium in het midden van de zaal; en wat voor één. Een kubus, geheel gevormd door LED-walls, waar we continu content op afspeelden. De hosts van de avond, Ta Joela en Roxanne Kwant, liepen rondom deze kubus. Daarnaast kon het publiek van alle kanten meekijken op de schermen. Ook was  er voldoende beweegruimte voor dansers en live muzikanten om het podium te benutten en het publiek te entertainen. Rondom zaten de gasten op een kartonnen stoel, geheel gepersonaliseerd voor dit specifieke evenement. Ter decoratie hingen we spiegelbollen en planten in het plafond, en plaatsen wij LED-strips op de muren.

YouTube Works Awards

Van award uitreiking naar feestavond

De gasten betraden onze locatie via de Foyer. Vervolgens liepen zij door onze lange gang die de Foyer verbindt met de studio’s. Hier liepen zij door een lichtshow met harde muziek om de gasten vast in de stemming te brengen voor een feestelijke avond. In de zaal kregen de gasten een welkomst hapje en drankje en namen zij plaats op de stoelen rondom het podium. De hosts reikten de awards uit, er vonden diverse live acts plaats, en toen de uitreiking aan zijn einde kwam, begon de feestavond. Onder de vide hadden wij een bar verstopt, en bovenop de vide nam de DJ plaats bij de opengeslagen deuren. Zodra de DJ begon te draaien, en de bar opende, begon het echte feest en trokken we het zelfs nog een extra uurtje in de Foyer. Want een gezellig feestje, daar houden wij wel van!

YouTube Works Awards

De YouTube Works Awards

Elk jaar worden de YouTube Works Awards uitgereikt aan de kandidaten die de beste campagnes hebben gevoerd via YouTube. Deze awards zijn onderverdeeld in acht categorieën. Er zijn zeven categorieën voor verschillende aspecten van de campagnes. En er is één grand prix hoofdprijs te winnen. Deze prijs gaat naar de kandidaat die de meest effectieve, creatieve, innovatieve, en data gedreven campagne heeft gevoerd, en dit ook kan aantonen met harde resultaten. Meer informatie over de awards is te vinden op de website.

 

Benieuwd geworden naar andere award uitreikingen die in De Hallen Studio’s hebben plaatsgevonden? Lees dan ook de artikelen over de uitreiking van de DDMA Customer Data Award, of de uitreiking van de Bold Woman Award van Veuve Clicquot. 

 

Direct contact opnemen om de mogelijkheden voor jouw evenement te bespreken? Mail ons dan op info@dehallenstudios.nl of bel ons op 020 820 820 6. 

 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch