Nocknock art fair 2022

NockNock art fair

Van 25 t/m 28 Augustus 2022 organiseert NOCKNOCK Art een art fair in De Hallen Studio’s Amsterdam met ruim 60 verschillende artiesten! Een art fair waar diverse soorten kunst bij elkaar komen.

Een art fair om kunst te kijken, kopen, borrelen, en in gesprek te gaan met de artiesten over  hun kunstenaarschap en de kunst. Deze toegankelijke beurs biedt een uitnodigende en informele sfeer voor een breed publiek. Daarnaast zijn alle kunstenaars zijn zelf aanwezig om toelichting te geven over hun werken. De gehele locatie wordt voor dit event benut. Onze ruime studio 2 biedt het perfecte decor voor de show op de catwalk. We vertellen je er graag meer over!

NockNock art fair

De art fair

Deze art fair zit vol met verrassingen. Niet enkel tonen de 60 kunstenaars hun werken in de studio’s. Ook zullen ze de bezoekers verrast worden met een spectaculaire show. Wat je nog nog meer kunt verwachten? Kunst op de catwalk, in samenwerking met kledingmerken en artiesten. De nieuwste horeca start-ups zijn ook aanwezig. Evenals meerdere goede doelen, en de virtuele VR en NFT wereld draagt ook bij aan de kunstbeurs. Kortom; een art fair die je niet wilt missen!
Tickets voor de art fair zijn te koop via deze link.

NockNock art fair

NOCKNOCK

NOCKNOCK is opgericht om kunstenaars het kunstplatform te geven dat zij verdienen. Het idee is ontstaan aan het begin van de Corona periode, in een tijd dat het voor kunstenaars erg moeilijk was om hun werk aan kunstliefhebbers te laten zien. Anne Rose & Ciel “nocken” op hun deuren, bekijken hun werk en als het hen bevalt delen ze de kunst op de website, social media en fysieke locaties in Amsterdam.

Ook zorgen ze ervoor dat ze jaarlijks evenementen organiseren waar de kunstenaars samen kunnen komen en kunnen bijpraten met elkaar onder het genot van leuke activiteiten.

Het idee voor nocknock werd geboren in de vroege corona-dagen. Een bevriende kunstenaar van ons werd gevraagd om haar kunst en zichzelf te presenteren via een Zoom-bijeenkomst voor een galerie in het buitenland.

Hierdoor konden kunstliefhebbers de kunstenaar in zijn/haar eigen omgeving bekijken en ontdekken wie de kunstenaar werkelijk is. Waar werkt de kunstenaar? Hoe komt hij/zij op deze creatieve ideeën en hoe komt de kunst tot stand? We benaderden dit idee en kwamen met ons eigen concept.

Meer over de vrouwen achter Nocknock art, de art fair, en de kunstenaars is te lezen op de website van NOCKNOCK. 

 

Benieuwd wat voor evenementen wij nog meer organiseren in De Hallen Studio’s? Neem dan een kijkje op onze website en lees over onze eventcases. 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch