Eventcase: Plug & Play Insurtech Europe Expo

Plug and Play Insurtech Expo

Op 28 juni vond de Plug & Play Insurtech Europe Batch 8 Expo plaats in onze studio’s. Een dag gevuld met boeiende sprekers, en de mogelijkheid om volop te netwerken onder het genot van goed eten en drinken.

Het bedrijf Plug & Play Tech Center werkt aan een wereldwijd innovatie platform. Hierbij werken ze samen met innovatieve en vooruitstrevende bedrijven. Hun netwerk bestaat uit 50.000 start-ups, 500+ vooruitstrevende corporaties, en honderden durfkapitaalbedrijven, universiteiten en overheidsinstanties in meerdere sectoren. Tijdens de Insurtech Europe Batch 8 Expo, kwamen 150 bezoekers uit dit netwerk naar De Hallen Studio’s. Niet alleen om elkaar te ontmoeten, maar ook om met de start-ups in gesprek te gaan.

Plug and Play Insurtech Expo

Invulling van de ruimtes

Wij ontvingen de bezoekers in de middag met een hapje en drankje. In de Foyer maakten wij ruimte voor de registratie, garderobe, en additionele goodies die de organisatie meebracht. Daarna ontvingen zij hun hapje en drankje in Studio 2. Door de studio in tweeën op te splitsen, konden wij zowel de plenaire sessies als de catering- en netwerkmomenten in één ruimte plaatsen. De focus van de dag lag nadrukkelijk op het netwerken, dus is gekozen voor een informele setting. De studio is eenvoudig te branden en personaliseren door het plaatsen van props. Denk hierbij aan grote letters die de naam van het bedrijf spellen en een photowall. De grootte van studio 2 biedt hier voldoende mogelijkheden voor.

Plug and Play Insurtech Expo

Het programma

Aangezien het netwerken het voornaamste doel van het evenement was, is gekozen voor een programma later op de dag. We startten om 15:30 uur met de plenaire sessies. Hierbij werden diverse start-ups uit de verschillende bedrijfstakken gepresenteerd in de vorm van pitches. Exclusieve inzichten in pilot showcases werden gedeeld, en de trends in de branche werden besproken. Aansluitend serveerden wij een walking dinner waarbij de gasten de kans kregen om met elkaar en de start-ups in gesprek te gaan. Meer over het evenement is te lezen via deze link. 

Plug and Play Insurtech Expo

Dit evenement organiseerden wij in samenwerking met onze technische partner Chain en catering partner Kitchen Creative.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement in De Hallen Studio’s? Neem dan een kijkje op onze website. 

Of neem direct contact met ons op via 020 820 820 6, of door te mailen naar info@dehallenstudios.nl 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch