Eventcase: zomerfeest Gemeente Amsterdam

Zomerfeest Gemeente Amsterdam

Op 21 juni organiseerden wij het zomerfeest voor de Gemeente Amsterdam. Eigenlijk zouden zij afgelopen december bij ons komen voor een winter event, maar door de omstandigheden is het verplaatst naar juni 2022. Het was een gezellige, ongedwongen avond borrelen en dansen in De Hallen Studio’s.

Zomerfeest Gemeente Amsterdam

Wat baalden wij toen we dit evenement afgelopen winter moesten annuleren. We hadden een mooi en leuk concept staan, maar helaas zat COVID in de weg. Dus maakten wij er een fantastisch zomerfeest van! Wij organiseerden dit feest voor de afdeling Dienstverlening van de Gemeente Amsterdam. 275 gasten genoten in onze studio’s van elkaars gezelschap, lekker eten en drinken, en waagden een dansje op de dansvloer, en in de silent disco.

Zomerfeest Gemeente Amsterdam

De aankleding van de studio

Voor dit event is Studio 2 in gebruik genomen, geheel inclusief de vide. In de Studio plaatsten wij een aantal foodtrucks, en een bar, in samenwerking met Pop-up borrel. We serveerden hierbij pasta, pizza, burgers, en salades met friet. Alles geheel vegetarisch, op verzoek van de gemeente. Wij plaatsten een aantal statafels met krukken, en lage lounge zitjes voor een informele sfeer. Voor de oude tramdeuren stond de DJ booth, op verhoging. Verder kleedden wij de ruimte aan met priklicht, planten, en spiegelbollen.

Zomerfeest Gemeente Amsterdam

Entertainment

Het is niet alleen gezellig om met je collega’s te borrelen en kletsen, maar ook om samen een feestje te bouwen. Daarom nodigden wij DJ Je Moeder uit voor de nodige dansmuziek. Ook zetten wij de vide in voor een additionele silent disco. Op deze vide, met glaswand die op de studio uitkijkt, creëerden wij een DIY silent disco. We plaatsten koptelefoons, en een iPad waar de gasten hun eigen favoriete nummers op konden uitkiezen. Tot slot was de fotozuil een grote hit. Een photobooth met aanvullende attributen zoals hoedjes, brillen op stokjes en meer. Een leuke extra activiteit op het event, en een leuke herinnering voor de gasten.

 

Meer lezen over personeelsfeesten en -borrels in De Hallen Studio’s? Lees dan ook de artikelen over de personeelsborrel van Booking.com, het bedrijfsfeest van Carhartt, of het walking dinner voor het personeel van Schlumberger.

 

 

 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch