TV programma: Podium Klassiek

Podium Klassiek

Na zeven jaar is er een einde gekomen aan het TV programma Podium Witteman. Maar niet getreurd, want het programma komt terug in een nieuw jasje.

Sinds januari 2015 vonden de opnames van Podium Witteman plaats in De Hallen Studio’s. Het was dan ook wel even wennen dat het einde van dit progamma bekend werd gemaakt. Tegelijkertijd zijn wij ontzettend enthousiast over de doorstart van het programma als Podium Klassiek, met Dieuwertje Blok als opvolger van Paul Witteman.

Podium Klassiek

Podium Witteman was heel populair bij liefhebbers van muziek, in het bijzonder van klassieke muziek. Dit voorjaar maakte Paul Witteman bekend er mee te stoppen, wat gelukkig niet het einde van het programma was, want ondertussen is Podium Klassiek van start gegaan, met Dieuwertje Blok als nieuw gezicht, naast Floris Kortie en Mike Boddé. In Podium Klassiek gaat Dieuwertje Blok meer in gesprek gaan met jong muzikaal talent. Verder ontbreken ook de live optredens niet, en krijgen ook de genres naast klassieke muziek een rol in het programma. Meer informatie over het programma wordt gedeeld op de website.

Podium Klassiek

Dieuwertje Blok als opvolger

Nieuwe presentatrice Dieuwertje Blok is voor de meesten geen onbekende. Voornamelijk bekend van het Sinterklaasjournaal, en het programma NTR Podium op NPO Radio 4. Dieuwertje is thuis in de wereld van klassieke muziek, en kijk uit naar de samenwerking met co-presentator Floris Kortie en huispianist Mike Boddé. Ook Floris is enthousiast over zijn nieuwe collega. ”Ik ben heel blij dat we de komende maanden weer de rode loper mogen uitrollen voor al die begeesterde musici uit binnen- en buitenland. Op de vertrouwde zondag, in onze vertrouwde studio én versterkt met het enthousiasme en de betrokkenheid van Dieuwertje Blok.”

 

Podium Klassiek wordt live uitgezonden vanuit De Hallen Studio’s in Amsterdam-West. Vanaf 11 september iedere zondag tussen 18.15 en 19.15 uur op NPO2. 

Benieuwd naar andere TV programma’s die worden opgenomen in De Hallen Studio’s? Lees dan ook de artikelen over Summerschool met Matthijs van Nieuwkerk, MolTalk, en Brommer op zee.

Foto’s: Amy van Leiden Fotografie

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Congres Qualtrics

Eventcase: congres Qualtrics

Afgelopen maand organiseerden wij voor Qualtrics het XM Amsterdam Live evenement in De Hallen Studio’s. Studio 2 bood een spectaculaire omgeving voor plenaire en break-out sessies,

Naar artikel
Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox