Kick-off event

Om de start van het nieuwe evenementen seizoen te vieren, organiseerden wij samen met Kitchen Creative Catering en Meisjes van de Wijn ons kick-off event in De Hallen Studio’s. Een event voor én met onze relaties, partners, en opdrachtgevers.

Wij nodigden onze relaties op 7 september uit in onze Studio 2 voor ons jaarlijkse kick-off event. Nog net voordat we allemaal weer volle bak in de producties zitten, nemen wij graag de tijd om onze relaties te bedanken, inspiratie uit te wisselen, en bij te praten na de zomer. Onder het genot van bites verzorgd door Kitchen Creative Catering, wijnen geschonken door Meisjes van de Wijn, en muziek van DJ Martino Rosso was het een geslaagde avond!

Kick-off event

Kitchen Creative Catering

Onze catering partner Kitchen Creative Catering heeft ons tijdens het kick-off event verwend met een aantal heerlijke bites en walking dinner gerechten. Niet alleen verraste chefkok Maarten Tromp ons met fantastische smaken, maar ook de presentatie was van topniveau. Met hapjes gepresenteerd op bijzondere dienbladen, in de vorm van een boek bijvoorbeeld, zag alles er nét weer wat lekkerder uit.

Kick-off event

Meisjes van de Wijn

De Meisjes van de Wijn zorgden ervoor dat iedereen van heerlijke drankjes werd voorzien. Want geen kick-off borrel zonder een goed glas wijn! Wij ontvingen de gasten met een verfrissend glas Piquette als welkomstdrankje, ingeschonken vanuit de bakfiets. De wijnmeisjes liepen gedurende de avond rond in de zaal met hun wijntrolley gevuld met een selectie heerlijke wijnen. Daarnaast konden de gasten hun reukvermogen én wijnkennis op de proef stellen door blind een aantal wijnen te ruiken en proeven. Welke soorten fruit, tonen, en aroma’s kun jij in een wijn herkennen? De Meisjes van de Wijn wisten er alles over te vertellen!

Kick-off event

Goodies!

Uiteraard konden wij onze relaties niet naar huis laten gaan met lege handen. Daarom hebben onze buren van Denim City een denim schoudertas gemaakt die wij vulden met goodies. Deze denim tas is geheel duurzaam. Gemaakt van gerecyclede jeans uit Amsterdam, en garen uit de lakens van het OLVG Ziekenhuis die na elke drie maanden worden vervangen.

 

Al met al; het was een kick-off event waar wij nog even van nagenoten. En nu op naar de mooie producties die ons dit event seizoen te wachten staan. Wij zijn er klaar voor!

Met dank aan onze partners: Kitchen Creative Catering, Meisjes van de Wijn, Chain, DJ Martino Rosso. 

Foto’s door Robin Griffin 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch