Eventcase: Retail Event Bugaboo

Retail event Bugaboo

Op 6 oktober 2022 vond het internationale retail event voor Bugaboo plaats in De Hallen Studio’s. Een productie in opdracht van Strive Agency. Het was een dagvullend congres waarbij de verschillende producten van Bugaboo werden uitgelicht.

Van kinderwagens, tot autozitjes en luiertassen. Bugaboo heeft het allemaal, en we konden er niet omheen. Samen met opdrachtgever Strive Agency, bouwden wij De Hallen Studio’s geheel om tot een bijzonder decor voor dit retail event. Een groep van 250 internationale relaties uit de retailmarkt waande zich voor een dag in de wereld van Bugaboo. Wij vertellen je er graag meer over!

Retail event Bugaboo

Het decor van Bugaboo

Voor dit event hebben wij onze vrienden van Boozed aangehaakt om de aankleding van de locatie te verzorgen. De kleuren van het event waren roze, paars, en blauw. Deze kleuren zijn in het gehele concept verwerkt. Te beginnen bij de entree, waar de gasten door een gekleurde boog, en over een paarse loper de locatie betraden. Beide Studio’s splitsten we op in diverse zones, bekleed met muurstickers, en decorstukken. In Studio 2 stond de main stage, aangekleed met decorblokken en kinderwagens. Naast de main stage werden de diverse zones ingericht met elk hun eigen decor en benodigdheden om de producten uit te lichten.

Retail event Bugaboo

Een interactief congres

Gezien de grote oppervlakte van Studio 2, was het makkelijk om de ruimte op te delen in diverse zones ten behoeve van de break-out sessies. We nodigden de gasten uit om de verschillende producten te leren kennen door middel van zeven verschillende zones. Hier konden de gasten op een interactieve manier kennismaken met Bugaboo. Zo was er een test track waar de bezoekers kinderwagens testen op hun mobiliteit over zand, stenen, en traptreden. Ook werd zorgvuldig toegelicht hoe de autozitjes bevestigd konden worden, en werd door middel van koptelefoons een training instructie gegeven. De vier zones in Studio 1 boden meer inzicht in de accessoires die Bugaboo aanbiedt. Daarnaast daagden we de gasten op een speelse wijze uit om de reisbuggy’s zo snel mogelijk in elkaar te vouwen.

Na een dag vol sprekers, break-outs, en netwerken, verhuisden de gasten naar onze buren van Kanarie Club voor het avondprogramma. Een walking dinner gecombineerd met een netwerkborrel om een succesvolle dag af te sluiten.

Retail event Bugaboo

 

Meer weten over de mogelijkheden om onze locatie in te zetten voor een interactieve productpresentatie? Neem dan een kijkje op onze website, of lees de artikelen over de productlancering van de Dyson Airwrap of het Fashion Event van Perú Moda.

 

 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch