Eventcase: Showcase Event Snapchat

Showcase event Snapchat

In opdracht van The Oval Office hosten wij het showcase event van social media platform Snapchat. In onze white-box, Studio 1, verwelkomden wij een drietal bezoekersgroepen die de nieuwe functies van Snapchat toegelicht kregen.

Op 11 en 12 oktober organiseerde Snapchat hun showcase event op onze locatie. Hier konden relaties kennismaken met de nieuwe functies van Snapchat. Per dagdeel ontvingen wij tot 50 genodigden in De Hallen Studio’s.

Studio 1 als wit canvas

Gezien de kleine bezoekersaantallen was Studio 1 een perfecte fit voor dit evenement. De gasten registreerden zich in de Foyer, hingen hun jas op, en liepen door naar Studio 1 voor het inhoudelijk programma. In de studio plaatsten wij een wit podium, met witte stoelen in theater opstelling tot 50 bezoekers. We serveerden de hapjes en dranken vanaf de bar, en de gasten konden plaatsnemen in één van de lounge sets, of aan de sta tafels. We gebruikten veel witte en natuurlijke tinten om de ruimte luchtig te houden. De muren kleedden wij aan met stickers. Ook de buffet- en bardelen werden aangekleed met lampen in de vorm van het Snapchat logo om de ruimte verder te personaliseren.

Showcase event Snapchat

De nieuwe Snapchat functie

De nieuwe functie op Snapchat laat de gebruiker diverse soorten kleding, accessoires, en make-up uittesten door middel van een filter. In samenwerking met L’oreal Paris werd een make-up hoek ingericht. Ook konden de gasten middels een groot AR-scherm de filters uitproberen. Net alsof je in het pashokje van de kledingwinkel staat, maar dan zonder je daadwerkelijk om te kleden. Elke bezoekersgroep kreeg de tijd om deze nieuwe filters uit te proberen, met behulp van diverse QR codes die verspreid waren in de studio.

Een oog voor detail

Samen met cateraar Kitchen Creative is gekeken naar de wensen van de eindklant, en hebben we een personal touch aan het event gegeven. Zo werden de gastheren en gastvrouwen geheel gestyled in lijn met de stijl van Snapchat. De macarons en cakepops werden gepersonaliseerd met het welbekende spookje. En op de tafels stonden bloemen in gele tinten om de boel tot een geheel te brengen.

Showcase event Snapchat

Nieuwsgierig geworden naar andere productpresentatie mogelijkheden? Lees dan ook het artikel over het Retail Event van Bugaboo, of over de product launch van Puma Fit.

Liever direct contact opnemen om de mogelijkheden voor jouw evenement te bespreken? Bel ons dan op 020 820 820 6, of stuur een mailtje naar info@dehallenstudios.nl

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch