De hoogtepunten van 2022

De hoogtepunten van 2022

In de start van het nieuwe jaar blikken wij terug op de hoogtepunten van 2022 in De Hallen Studio’s. Wat een ongelofelijk leuk, druk en bijzonder jaar is het geweest. In het begin van het jaar hadden wij niet kunnen dromen dat wij zo veel mooie producties zouden mogen organiseren. Maar wat zijn we ontzettend blij dat dit wel zo heeft mogen zijn!

Wij begonnen 2022 met kleine hybride evenementen en tv-producties. Het jaar eindigden we met grootse feesten en diners voor honderden bezoekers. Alles daartussenin deden we ook; congressen, borrels, vergaderingen, kleinschalige bijeenkomsten, culturele- en sociale evenementen en nog veel meer! In dit artikel nemen we je mee terug naar 5 evenementen en één tv-productie die wij als hoogtepunten van 2022 bestempelen en ons nog lang bij zullen blijven.

Glow in the dark personeelsfeest

1. Glow in the dark personeelsfeest

Toen de pandemie in maart 2022 officieel aan zijn einde kwam, en de maatregelen overboord werden gegooid, organiseerden wij samen met Bellevents het personeelsfeest voor Cushman & Wakefield. Een knalfeest voor 350 bezoekers, geheel in thema. Met unieke balloncreaties, een disco dansvloer, glow in the dark attributen en bijzondere acts, kwam het feest tot leven in Studio 2. Wat was het heerlijk om eindelijk weer een groots feest te mogen organiseren en zo veel bezoekers te mogen ontvangen. Lees het artikel over dit personeelsfeest voor meer details.

Finance Fashion Food Event PwC

2. Het Finance Fashion Food event voor PwC

Dit mooie evenement organiseerden wij voor zakenvrouwen uit het netwerk van PwC. De 105 genodigden genoten van een drie-gangen diner geserveerd door Ron Blaauw. Tegelijkertijd bewonderden zij de creaties van mode-ontwerper Ronald van der Kemp tijdens de fashion-show. Het evenement stond in het teken van duurzaamheid, waarover werd gesproken en wat de leidraad vormde voor het eten, de inrichting van de zaal en de fashion-show. Meer lezen over het FFF event? Lees dan hier de eventcase.

Personeelsborrel Booking.com

3. De zomerborrel voor Booking.com

Onze laatste productie voor de zomervakantie was de zomerborrel voor Booking.com op 12 juli. Het was voor ons een feest om dit evenement te mogen organiseren. Met de tramdeuren van Studio 2 opengeslagen scheen de zon ons heerlijk tegemoet op ons eigen mini terras. De gasten genoten van hun zomerse sangria’s en smakelijke hapjes. Iedereen was in een goede stemming en de studio was vrolijk ingericht met speelse ballonnen. Het was zó gezellig dat we op verzoek van de klant nog een tijdje langer door zijn gegaan tot de zon onderging. Je leest in dit artikel meer over de personeelsborrel van Booking.com

NockNock Art Fair 2022

4. De NockNock Art Fair

Dit jaar stond voor ons ook in het teken van kunst. Naast commerciële en zakelijke evenementen hechten wij ook belang aan het culturele karakter van De Hallen Studio’s. De eigenaressen van NockNock Art waren op zoek naar een geschikte locatie voor hun art fair, een aanvraag waar wij met veel plezier invulling aan gaven. Van 25 tot en met 28 augustus was de NockNock Art Fair geopend in De Hallen Studio’s en wat was het een succes! Het waren drukbezochte dagen met prachtige kunstwerken en een unieke catwalk show. Het was zo leuk dat we het volgend jaar nog een keer doen!

Retail event Bugaboo

5. Het retail-event van Bugaboo

In opdracht van Strive Agency organiseerden wij het retail-event van Bugaboo in onze gehele locatie. Het was een groots congres, met een plenair podium voor de sprekers en zeven interactieve break-out zones. 250 internationale gasten waanden zich voor een dag in de wereld van Bugaboo. Van kinderwagens testen op de test-track, tot wedstrijdjes reisbuggy’s inklappen en het bevestigen van autozitjes op de achterbank. Na een dagvullend programma verhuisden de gasten naar onze buren van de Kanarie Club voor een walking dinner en aansluitende netwerkborrel. In de eventcase lees je meer over dit evenement.

Wie Is De Mol?

6. De opnames voor Wie Is De Mol?

Naast dat wij evenementen organiseren, zijn we ook nog altijd een welbekende tv studio. Behalve het wekelijkse programma Podium Klassiek, werden afgelopen jaar ook de opnames voor Brommer op zee, de finale van Het Perfecte Plaatje en Moltalk bij ons opgenomen. Bovendien werd ook de kick-off  van het nieuwe seizoen Wie Is De Mol? opgenomen in De Hallen Studios. De kandidaten voor het nieuwe seizoen werden hierbij één voor één gebeld door mol Everon, die het stokje overdroeg aan de nieuwe mol. Het was een ontzettend spannende opnamedag, zowel voor de kandidaten als voor het productie-team. Niemand mocht nog weten wie de nieuwe kandidaten zouden zijn, want alles was strikt geheim. De kandidaten werden allemaal vanuit andere hoeken van en rondom De Hallen Studio’s opgepikt zonder dat zij elkaar mochten zien, en zonder argwaan te wekken bij de voorbijgangers in de Hallen. Een leuke opname om aan mee te werken en nog leuker om terug te zien op tv! Meer over de opnames van Moltalk lees je in dit artikel. 

 

Benieuwd naar meer hoogtepunten van 2022 en andere mooie events die wij hebben mogen organiseren in De Hallen Studio’s?  Neem dan een kijkje op de nieuwspagina op onze website om meer te lezen over de eventcases. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch