Eventcase: Sample sale Anna+Nina

Sample sale Anna+Nina

Regelmatig zetten wij onze studio’s in voor openbare evenementen. Zo deden wij dat ook voor de Anna+Nina sample sale op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023.

Naast dat De Hallen Studio’s ingezet worden voor zakelijke evenementen en tv-producties, hosten wij ook ander soort (publieke) evenementen. Wanneer wij nog dagen beschikbaar hebben in onze agenda, denken we graag mee over de mogelijkheden om invulling te geven aan openbare evenementen. Een goed voorbeeld hiervan is de sample sale van Anna+Nina.

Sample sale Anna+Nina

Drie dagen sale

Gedurende drie dagen was de sample sale geopend. Startend met een openingsavond voor familie en vrienden op donderdag 26 januari. De kennissen van Anna+Nina kregen hierbij voorrang op alle mooie producten die voor een koopje verkocht werden. Na de openingsavond ging de sale open voor publiek. Met een hoge piek op de vrijdagochtend stonden honderden bezoekers in de rij voor de vrolijke sieraden, huisaccessoires en kleding die in studio 2 lagen uitgestald. Na een kleine 4.000 bezoekers op de vrijdag bleef er weinig over voor de bezoekers die op zaterdag kwamen shoppen. Toch wisten de dames van Anna+Nina goed te verkopen, en was bijna alles verkocht aan het eind van de zaterdag.

Sample sale Anna+Nina

Een flexibele winkelruimte

Voor deze sample sale hebben we studio 2 omgebouwd tot winkelruimte. De grote ruimte biedt voldoende loopruimte voor de bezoekers, en is flexibel in te delen met tafels en rekken om de producten op uit te stallen. De Foyer en lange gang die naar de studio leidt, zijn goed inzetbaar voor een natuurlijke rijvorming, die goed te overzien is door de beveiliging. Indien nodig, kunnen we studio 1 combineren voor extra winkelruimte of rijvorming.

 

Benieuwd naar andere mogelijkheden voor openbare evenementen in De Hallen Studio’s? Neem dan een kijkje op onze website of download ons gratis inspiratieboek.

Liever direct contact opnemen om de mogelijkheden voor jouw evenement te bespreken? Stuur dan een mailtje naar info@dehallenstudios.nl of bel ons op 020 820 820 6.

 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch