Eventcase: nieuwjaarsfeest in De Hallen

Nieuwjaarsfeest

Nog zo’n leuk nieuwjaarsfeest dat wij in De Hallen Studio’s mochten hosten, met een diner en feest voor ruim vierhonderd bezoekers in onze beide studio’s. Het was een groot feest voor de bezoekers en voor ons!

Na alle eindejaarknallers, kerstdiners en nieuwjaarsborrels hadden wij nog een verlaat nieuwjaarsfeest op 3 februari. Een spectaculair feest met voorafgaand een walking diner voor de medewerkers en alumni. En niet zomaar een nieuwjaarsfeest, want het was ook nog eens het 50-jarige bestaan van het bedrijf. Dubbel feest dus!

Nieuwjaarsfeest

De combinatie van diner en feest

Een feestje bouwen kunnen wij wel. Door onze beide studio’s te combineren bieden wij de perfecte ruimtes voor een ontvangst, diner en feest onder één dak. De gezellige Foyer dient bij dit type evenementen als mooie registratie- en garderoberuimte voor een stijlvolle ontvangst van de gasten. In de direct naast de Foyer gelegen Studio 1 kregen de gasten een feestelijk drankje met diverse smakelijke hapjes, als voorproefje op het heerlijke walking dinner in Studio 2. Door een combinatie van foodstations en uitgeserveerde gerechten konden alle gasten tegelijk eten in een ontspannen en aangename sfeer.

Terwijl alle gasten aan het genieten zijn van het eten en drinken bouwen wij  in Studio 1 vast de zaal om voor de feestavond, met een grote dansvloer en een DJ booth. Na het dessert wordt iedereen mee terug genomen naar de feestzaal en kunnen de voetjes van de vloer. Qua logistiek is dit de perfecte benutting van de ruimtes, aangezien wij Studio 2 tijdens het feest vast kunnen afbouwen en de leveranciers hun spullen direct kunnen inladen bij het achterplein.

 

Cabaret spektakel

Een belangrijk programma onderdeel tijdens dit evenement was een cabaret opvoering. De extra ruimte op de vide in Studio 2, met de glazen wanden en twee balkons, leende zich hier perfect voor. Op de trap van vide naar de studiovloer en op de vide zelf werd door tien medewerkers een geweldige cabaretvoorstelling gegeven. Compleet met special effects, rook, projecties en bewegend licht! Het was een groot succes en ook voor ons een heel originele en leuke toevoeging aan een walking dinner!

Nieuwjaarsfeest

Nieuwsgierig geworden naar andere eventcases van bijzondere feesten in De Hallen Studio’s? Lees dan ook het artikel over de nieuwjaarsreceptie van de NVB of het kerstfeest dat wij geheel in thema organiseerden.

Contact opnemen om de mogelijkheden van jouw evenement te bespreken? Dat kan via het contactformulier op onze website of door een mailtje te sturen naar info@dehallenstudios.nl
We denken graag met je mee om er een onvergetelijk feest van te maken!

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch