Studio Special Broadcast Magazine

Broadcast Magazine

Afgelopen maand publiceerde Broadcast Magazine de Studio Special. In deze editie is een uitgebreid overzicht van studio’s in Nederland opgenomen, waaronder ook De Hallen Studio’s.

Broadcast Magazine heeft een leuk stuk geschreven over De Hallen Studio’s in Amsterdam en heeft hierbij de verschillende mogelijkheden voor televisie producties uitgelicht. We verwijzen je graag door naar het artikel via deze link. Hieronder vertellen we je zelf ook graag wat meer over de mogelijkheden voor tv-producties op onze locatie!

Jouw tv-productie in De Hallen Studio’s

Zoals aangegeven in Broadcast Magazine, hebben wij nog ruimte voor een vast programma op vrijdag of zaterdag, en zijn een heel geschikte locatie voor een zomeravond-programma. Zowel grote als kleinere programma’s zijn welkom, met of zonder publiek, eenmalig of als serie, het gehele jaar door. We begrijpen wat programmamakers nodig hebben en denken graag mee over de mogelijkheden op onze locatie.

Studio 1

De Hallen Studio’s als tv-studio

Zoals in het artikel staat beschreven willen we met enthousiasme en creativiteit producties ondersteunen binnen onze dynamische locatie. We zijn flexibel, denken graag mee en zijn meer dan alleen facilitair dienstverlener. We bieden een inspirerende, prettige werkomgeving voor uiteenlopende producties, zowel qua omvang als budget; van kleine webinars tot grote shows met publiek. De twee studio’s – geheel naar eigen wens in te richten – zijn geluiddicht en kunnen zowel apart als in combinatie worden gebruikt.

Broadcast Magazine

Voorzien van de juiste ruimtes

Niet alleen beschikt De Hallen Studio’s over twee ruime studio’s, ook beschikken wij over additionele ruimtes en faciliteiten die zich perfect lenen voor televisie producties. Zo beschikken wij over een Foyer en Green Room die beiden zijn in te zetten voor het ontvangst van gasten en publiek. Ook zijn deze ruimtes goed in te zetten voor een borrel of diner. De extra vide in Studio 2 leent zich uitstekend voor een productiekantoor met zicht op de studioruimte. Daarnaast zijn er zes kleedkamers aanwezig, een kap- en grime ruimte en additioneel productiekantoor met een pantry. Er zijn ruimtes beschikbaar voor (mobiele) geluid en regie en een keuken voor (crew)catering.

Broadcast Magazine

Technische faciliteiten en decoropslag

Beide studio’s zijn voorzien van vaste rigging, een uitgebreid lichtplafond en professionele LED-projectie. Daarnaast is er een black-fibre aansluiting voor het uitzenden van live programma’s. Direct achter de studio’s kunnen de regie- en productiewagens op het eigen terrein terecht. Het laden en lossen van goederen vindt plaats op dit plein, waarbij de flight-cases direct de studio in worden gereden. Tot slot is er een transito waar de materialen doorheen gereden worden, en eventueel kunnen worden opgeslagen in de decoropslag.

Studio 2

Bereikbaarheid en duurzaamheid

Gelegen in Amsterdam Oud-West is De Hallen Studio’s goed te bereiken per auto, openbaar vervoer of de fiets. Met 110 plekken in de ondergrondse parkeergarage is er voldoende ruimte om de auto te parkeren. Verschillende trams en bussen stoppen voor de deur. Voor de Amsterdammers uit de buurt is er een overdekte fietsenstalling aanwezig.
We hechten veel belang aan duurzaamheid en trekken dit door in de dagelijkse uitvoering van producties. Dankzij optimale isolatie, het gebruik van aardwarmte voor koeling en verwarming en eigen zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit, scoren we hoog op duurzaamheid. Uiteraard hebben we alleen LED-verlichting.

 

Meer informatie is te vinden op onze website.

Voor direct contact kun je met ons bellen op 020 820 820 6 of je kunt ons mailen op info@dehallenstudios.nl

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch