Op Tour d’Amsterdam met Unique Venues

Tour d'Amsterdam

Op maandag 3 april liepen wij mee met de Tour d’Amsterdam: een route langs een aantal van de Unique Venues of Amsterdam. Dit jaar maakten wij geen onderdeel uit van de route, maar liepen wij wel mee met diverse opdrachtgevers en collega’s van andere unieke evenementenlocaties in Amsterdam.

Wij zijn met De Hallen Studio’s onderdeel van het samenwerkingsverband van de Unique Venues of Amsterdam. Op deze zonnige maandag mochten wij meelopen met de Tour d’Amsterdam. Dit jaarlijks evenement wordt georganiseerd voor (potentiële) opdrachtgevers door de aangesloten locaties en partners.

Unique Venues of Amsterdam

Unique Venues of Amsterdam is een verbintenis van diverse unieke evenementen locaties in Amsterdam. Deze vereniging verbindt 33 uitzonderlijke evenementenlocaties met elkaar. Gezamenlijk gepresenteerd op het online platform, in marketinguitingen en op (inter)national beurzen. Samen bieden wij een one-stop-shop voor de perfecte event locatie voor onze opdrachtgevers. Daarnaast wisselen we kennis uit en ontmoeten we elkaar regelmatig op kennissessies, netwerkborrels en klant evenementen. Toeleveranciers van de branche kunnen zich als partner aansluiten om opdrachtgevers direct te informeren over additionele diensten die zij nodig kunnen hebben tijdens hun evenement.

Tour d'Amsterdam

Tour d’Amsterdam

Elke eerste maandag van april organiseert UVoA de Tour d’Amsterdam. (Potentiële) opdrachtgevers kunnen zich inschrijven voor een van de vier routes langs een aantal van de unieke evenementenlocaties die Amsterdam rijk is. Op deze locaties hebben een aantal aangesloten partners de mogelijkheid om hun producten te laten zien. Zo serveren de aangesloten cateraars diverse gerechtjes en dranken en werden de locaties opgevuld met aankleding van de decorateur partners. De tour eindigde met een netwerkborrel voor alle opdrachtgevers, aangesloten locaties en partners. Gezien de routes dit jaar niet langs De Hallen Studio’s liepen, mochten wij zelf meelopen op de tour om in gesprek te gaan met de opdrachtgevers en kennis op te doen en aansluiten bij de netwerkborrel. We kijken terug op een geslaagde dag en kijken uit naar volgend jaar!

Tour d'Amsterdam

Meer informatie over Unique Venues of Amsterdam is te vinden op de website. 
Klik hier voor de pagina van De Hallen Studio’s op het platform.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch