Eventcase: PwC’s jaarlijkse Finance Fashion Food Event

PWC Finance Fashion Food event 2023

Afgelopen maand kwam PwC bij ons terug voor haar jaarlijkse Finance Fashion Food event. Vorig jaar vond dit mooie evenement voor het eerst plaats op onze locatie en dit jaar mochten wij het voor de tweede keer hosten. Het event had hetzelfde concept maar dan in een andere vorm gegoten.

PwC organiseert elk jaar het Finance Fashion Food Event voor zakenvrouwen uit het netwerk van PwC. Het event bestaat uit een diner, presentaties en een fashion show voor 120 gasten. We vertellen je er graag meer over!

De studio’s als decor

Voor dit event zijn beide studio’s ingezet. De gasten kwamen binnen via de Foyer en namen plaats in Studio 1 voor de plenaire sessie, waarbij een aantal sprekers aan bod kwamen. Daarna gingen zij naar studio 2, waar de rest van het avondprogramma plaatsvond. Om een andere setting te creëren dan vorig jaar is gekozen voor een ander kleurenpalet in de aankleding en uitlichting van de locatie waarbij roze en oranje tinten werden verwerkt. Ook kozen we voor een walking dinner in plaats van een seated dinner om een speelse indeling van de ruimte te creëren. Een combinatie van zwart staal, hout en groendecoratie gaf de studio een frisse look.

PWC Finance Fashion Food event 2023

Fashion show Martan

Dit jaar stal Martan de show met hun duurzame kledinglijn. Naast de fashion show had Martan een pop-up winkel in de studio geïnstalleerd waar de bezoekers direct kleding uit de fashion lijn konden aanschaffen. Martan is een circulair modemerk dat afvaltextiel uit de luxe hotelindustrie verandert in spectaculaire, kleurrijke en verrassende outfits. Het grootste deel van de collectie is geproduceerd met upcycled stoffen uit de luxe hotelindustrie. Meer over Martan en de collectie is te lezen op hun website.

PWC Finance Fashion Food event 2023

Een bijzonder diner

Het walking dinner werd verzorgd door onze catering partner Kitchen Creative catering. De gasten werden in de watten gelegd met een heerlijk 5-gangen menu. Om de gasten een bijzonder alternatief te bieden voor het alcoholische wijnarrangement, serveerde een thee sommelier bijpassende theesoorten bij het menu. Daarnaast was er een kleine theetuin in de studio geplaatst waar de gasten op kleine bistro zitjes plaats konden nemen.

 

 

Nieuwsgierig naar de editie van afgelopen jaar? Lees dan hier het artikel over het FFF event dat plaatsvond in 2022.

 

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch