6 keer kerstevenement voorbeelden

Uniek themafeest

Nog 222 dagen tot kerst! Terwijl we genieten van de zomer die langzaam zijn intrede doet zijn we ondertussen al bezig met de eerste voorbereidingen voor de kerstevenementen in december. In dit artikel geven we je inspiratie door middel van zes kerstevenement voorbeelden die in De Hallen Studio’s hebben plaatsgevonden.

Afgelopen jaar hebben wij een aantal geweldige kerstevenementen mogen organiseren in De Hallen Studio’s. Voor ons is kerst het leukste seizoen om groots uit te pakken voor jouw evenement. Met onze locatie kunnen we alle kanten op en het diner en/of feest geheel in thema organiseren. Lees snel verder voor zes leuke kerstevenement voorbeelden uit 2022.

Lees voor meer inspiratie ook het artikel van Event Inspiration over kerstevenementen in De Hallen Studio’s.

Walking dinner en feest in traditioneel kerst thema

Voor de AB&C Group mochten wij een walking dinner en feest organiseren in de traditionele kerstkleuren: rood, groen en goud. Studio 2 hadden wij aangekleed met reuzeballonnen, megasterren en minikerstbomen als tafeldecoratie. Aan weerszijden van de studio plaatsten wij de foodstations, photobooth en podium. De foto’s die de gasten op de avond maakten in de photobooth werden gedurende de avond op de muren van de zaal geprojecteerd. De grote kerstboom in de Foyer, met 4,5 meter hoogte, werd van top tot teen versierd met traditionele rode kerstversiering en gezellige lichtjes. Met 350 man hebben wij een geweldig leuke avond gehad waarbij er heerlijk is gegeten en volop gedanst werd op de muziek van de DJ en live saxofonist.

Kerstevenement AB&C Group

High-end glow in the dark feest

Voor een andere opdrachtgever hebben wij groots uitgepakt in een classy glow in the dark thema. Met uitbundige decoratie hebben wij onze Studio 2 geheel omgetoverd tot feestzaal. Ook dit feest werd geopend met een walking dinner voor de 250 genodigden. Met een lichtgevende LED dansvloer werden de gasten al snel verleidt om de dansvloer op te stappen. Extra aanvullingen op het evenement waren de face painters, brass band, dans act en live pianospeler bij ontvangst.

Glow in the dark kerstevenement

Seated dinner en feest in winterwonderland

Naast uitbundige thema’s kunnen wij ook simplistische aankleding verzorgen die ook het gewenste wow-effect geeft. Zo ook voor kerstevent met een seated dinner en feest waarbij de aankleding voornamelijk wit was, met her en der een tintje rood en groen. De gasten dineerden aan lange tafels in Studio 2. Deze tafels werden voorzien van een lange LED strip over het midden van de tafel, de één in het rood en de ander in het groen gekleurd. Na het diner verplaatsten de gasten naar onze white-box Studio 1 voor een knallend feest. In deze studio plaatsten wij een podium, aangekleed met witte kerstbomen.

Kerstfeest in Studio 1

Kleinschalig en intieme kerstdiners

Ook voor de kleinere groepen bieden wij ruimte voor een intiem kerstdiner. Zo hebben wij onze Foyer ingezet voor twee kerstdiners tot 50 personen. Met ronde tafels creëren we een gezellige opstelling. Voor deze groepen hebben wij in aanvullend entertainment voorzien. Een entertainment duo verzorgde een hitjesbingo en karaoke waardoor het gezelschap zich na het drie-gangen diner ontzettend hebben vermaakt.

Kerstdiner Foyer

Een uniek thema in onderwaterwereld stijl

In een eerder artikel vertelde we al over dit fantastische evenement in het thema onderwaterwereld. Beide Studio’s zijn gebruikt voor dit evenement voor 400 bezoekers. Het was een uniek evenement met bijzondere aankleding en acts die het thema nog meer tot leven deden komen. Zo was er een gigantische fruit de mer toren aanwezig, werden bonbons naar beneden gehengeld door een man in visserspak en dansten er grote lichtgevende kwallen in de feestzaal. Dit was een evenement dat wij niet snel zullen vergeten!

Uniek themafeest

Intergalactisch feesten in Studio 2

Tot slot mochten wij voor Deloitte een kerstevenement organiseren in een intergalactisch thema. Hierbij zijn ook beide studio’s benut voor de 500 bezoekers die wij mochten ontvangen. Studio 1 werd een cateringplein waar verschillende foodstations werden geplaatst met een lounge area. In Studio 2 vond de feestavond plaats met een band en verschillende DJ’s. Doordat de studio’s werden verduisterd, we veel rookeffecten gebruikten en we ballonnen met LED lichtjes in de studio hadden geplaatst, waanden de bezoekers zich in een onwerkelijke wereld, waarbij het thema tot leven werd gewekt.

Deloitte kerstevenement

 

We hopen je met bovenstaande kerstevenement voorbeelden geïnspireerd te hebben voor jouw kerstevent! Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct contact met ons opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@dehallenstudios.nl of bel naar 020 820 820 6.

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch