Eventcase: netwerkevenement Contentsquare

Netwerkevenement Contentsquare

Eerder dit voorjaar organiseerden wij het netwerkevenement voor Contentsquare. De (potentiële) klanten van Contentsquare kwamen naar De Hallen Studio’s om een plenaire sessie bij te wonen, gevolgd door een netwerklunch in Studio 2.

Voor opdrachtgever Contentsquare hosten wij een ochtendvullend programma in onze Studio 2. Het was een netwerkevenement voor 100 genodigden die plenaire sessies bijwoonden en daarna konden netwerken tijdens de lunch op het netwerkplein. Het was een succesvolle dag waar wij met plezier op terugkijken.

Branding van het evenement

Tijdens dit evenement was branding van groot belang en is het logo in verschillende aspecten doorgevoerd. Zo plaatsten wij reuzeballonnen gevuld met helium voor de entree, bedrukt met het logo van Contentsquare. In de Foyer kleedden wij de lounge zitjes aan met kussentjes waarop het logo te zien was en toonde wij gepersonaliseerde content op de digitale schermen. In Studio 2 voerden we de blauwe huiskleur door in ballondecoratie, lichten en een groot logo op het podium. Daarnaast werd de branding ook meegenomen in de catering op het evenement. In de zoetigheden en lunch gerechten zaten logo’s verstopt en ook op het ijsbuffet was een logo geprint.

Netwerkevenement Contentsquare

Indeling van Studio 2

Wij hebben onze studio in tweeën gesplitst door middel van een gordijn om twee verschillende programmaonderdelen te hosten. Aan de zijde van de hoge tramdeuren plaatsten wij een podium met daarvoor 100 stoelen in theateropstelling. Met onze beamer projecteerden we op de witte muur achter het podium. Naast de plenaire opstelling hadden wij een netwerkplein gecreëerd door middel van sta tafels, een bar en buffet. Aan de zijkanten was ruimte voor standhouders en een fotobooth met gepersonaliseerde backdrop waarop ook de logo’s weer te zien waren. Als kers op de taart hadden we een ijscobar geplaatst waar we verse ice rolls serveerden tijdens de lunch.

 

Nieuwsgierig geworden naar soortgelijke netwerkevenementen? Lees dan ook het artikel over ons kick-off evenement of neem een kijkje op onze website.

Liever direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor jouw evenement te bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch