Eventcase: Jubileum Meijers Assurantiën

Op 6 oktober vierde Meijers Assurantiën een mijlpaal van formaat: hun 50-jarig jubileum, een gebeurtenis die ze wilden delen met hun toegewijde medewerkers. Het evenement vond plaats in onze veelzijdige locatie, die zich weer van een geheel andere kant liet zien, en toonde de vele mogelijkheden die onze ruimtes te bieden hebben.

Het feestelijke ontvangst

Een feestelijke ontvangst bij aankomst in de foyer. Een glas champagne stond klaar bij de indrukwekkende champagne muur. Vervolgens kregen de gasten de uitnodiging om plaats te nemen in Studio 2. Deze ruimte was ditmaal omgetoverd tot een grandioze eetzaal voor de 330 aanwezige gasten. Lange rijen feestelijk gedekte tafels met gouden accenten. Verder stond er in de ruimte een podium. Het diner werd begeleid door muzikale hoogtepunten, waaronder een verrassende flashmob met de ‘sterren’ van het bedrijf. Ook was er een betoverend kooroptreden, diverse dansacts en sfeervolle akoestische muziek verzorgd door The Recipe.

Het feest barst los!

Na het diner verhuisde het gezelschap naar Studio 1, waar het echte feest losbarstte. Te beginnen met nog een optreden van The Recipe. Deze werden opgevolgd door de geweldige beats van DJ’s van de Dames Draaien Door. Studio 1 was omgetoverd tot een bruisende feestlocatie, met een uitnodigende bar, statafels en een groot podium voor het entertainment.

Tijdens het feest waren er ook nog tal van andere activiteiten. In de foyer stond bijvoorbeeld een waarzegster klaar om de toekomst te onthullen, en een kapper bood touch-up services aan gedurende het evenement.

jubileum

Veelzijdige locatie

Dit bijzondere jubileum bracht het bedrijf samen met zijn gewaardeerde medewerkers. De locatie was omgetoverd in diverse sferen dankzij het slimme gebruik van meubilair en decoratie ter ondersteuning van het programma. Het knallende einde van het feest zorgde ervoor dat de gasten vertrokken met herinneringen aan een jubileumviering die niet snel vergeten zal worden. Het was een eer om deze veelzijdige locatie in te zetten voor een bijzonder evenement als dit.

Dit evenement werd in opdracht van D&B Eventmarketing uitgevoerd.

Benieuwd naar soortgelijke evenementen in onze locatie?
Lees meer over een sit down& wine experience of meer over het diner van 100 jaar de Nederlandse Bachvereniging.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ours news in your mailbox
en_USEnglish