Diner

Diner in de Hallen Studio's

Mogelijkheden

De Hallen Studio’s heeft de naam ‘studio’ niet zomaar ergens aan te danken. Vanaf het eerste moment ontvangen wij tv-programma’s en al in de verbouwing van het pand is hier goed over nagedacht.

Ruime licht- en geluidfaciliteiten, een goede aan- en afvoerplek voor materialen, decoropslag ruimte en veel backstage ruimte maken het een ideale locatie voor het opnemen van programma’s.

Studio's

Studio 1

Studio 1 heeft met een oppervlakte van bijna 300 m2 en ruimte voor maximaal 220 personen in diner opstelling.

De “witte canvas”, zoals deze studio ook bekend staat, kan volledig getransformeerd worden naar jullie wens. Perfect passend bij deze avond.


Studio 2

Studio 2 heeft een oppervlakte van 480 m2 en een hoogte van ruim 5 meter. De karakteristieke elementen van de ruimte met de bakstenen muur, het spantendak en de oude tramdeuren geven het een fijne intieme sfeer.

Ronde tafels of rechte tafels? In de richting van de bakstenen muur of juist naar de oude tramdeuren? We’ve seen it all! De ruimte transformeert zich telkens weer in de meest passende setting voor jullie diner.

Leuke extra tijdens bijvoorbeeld een award uitreiking. Vanuit de vide zijde kun je met een trap zo richting het podium aan de bakstenenzijde. Een speciale ‘entree’ voor presentatoren of winnaars geeft toch nét dat beetje extra.

Extra service

Als locatie kunnen wij full service ondersteunen in het voortraject. Samen kijken we naar de invulling van het diner. We zorgen ervoor dat deze avond onvergetelijk wordt voor jullie gasten.

We hebben samenwerkingen met diverse partners waardoor we invulling kunnen geven aan bijvoorbeeld catering, meubilair, decoratie en technische faciliteiten.

Niks is vast en mocht je zelf ook een goede samenwerking hebben met een partner is die natuurlijk ook welkom.

Inspiratieboek

Bekijk het inspiratieboek van diners en kom meer te weten over de mogelijkheden in De Hallen Studio’s.

Eerdere Diners in De Hallen Studio's

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox