Webinar

Webinar in de Hallen Studio's

Mogelijkheden

De Hallen Studio’s heeft de naam ‘studio’ niet zomaar ergens aan te danken. Vanaf het eerste moment ontvangen wij tv-programma’s en al in de verbouwing van het pand is hier goed over nagedacht.

Ruime licht- en geluidfaciliteiten, een goede aan- en afvoerplek voor materialen, decoropslag ruimte en veel backstage ruimte maken het een ideale locatie voor het opnemen van programma’s.

Studio's

Studio 1

Studio 1 heeft een oppervlakte van bijna 300 m2.

De “witte canvas”, zoals deze studio ook bekend staat, kan volledig getransformeerd worden naar jullie wens. Met verschillende aanwezige decorelementen kunnen we in no-time een setting creëren passend bij jullie webinar.

Studio 2

Studio 2 heeft een oppervlakte van 480 m2 en kan zich transformeren in vele opstellingen voor een webinar. De ruimte heeft vele karakteristieke elementen waardoor er gemakkelijk meerdere settingen ontstaan. 

Denk bijvoorbeeld aan de bakstenen muur als achtergrond voor het tafelgesprek en de side-kick met een desk bij de oude tramdeuren. Projecteren op beeldvullend formaat tegen de witte muren om het extra dynamisch te houden.

Extra service

Als locatie kunnen wij full service ondersteunen in het voortraject. Samen kijken we naar de invulling van jullie event. Door onze jarenlange ervaring in tv-producties kunnen we ook assisteren in het inhoudelijke programma.

We hebben samenwerkingen met diverse partners waardoor we invulling kunnen geven aan bijvoorbeeld de technische kant van het webinar. Ook denken we graag mee in de benodigde setting om het optimaal te laten aansluiten bij de boodschap.

Niks is vast en mocht je zelf ook een goede samenwerking hebben met een partner is die natuurlijk ook welkom.

Inspiratieboek

Bekijk het inspiratieboek van webinars en kom meer te weten over de mogelijkheden in De Hallen Studio’s.

Eerdere Webinars in De Hallen Studio's