Webinar

Webinar in de Hallen Studio's

Mogelijkheden

De veelzijdigheid van de locatie geeft de mogelijkheid tot een interactief programma. Volledig eigen te maken en veel audiovisuele middelen. Daarnaast hebben we met de jarenlange ervaring van live events én tv-programma’s de juiste kennis om advies te geven over het inzetten van de locatie voor webinars. 

Ook is de locatie backstage volledig ingericht op webinars met een visagieruimte, diverse kleedkamers en productiekantoren. 

Studio's

Studio 1

Studio 1 heeft een oppervlakte van bijna 300 m2.

De “witte canvas”, zoals deze studio ook bekend staat, kan volledig getransformeerd worden naar jullie wens. Met verschillende aanwezige decorelementen kunnen we in no-time een setting creëren passend bij jullie webinar.

Studio 2

Studio 2 heeft een oppervlakte van 480 m2 en kan zich transformeren in vele opstellingen voor een webinar. De ruimte heeft vele karakteristieke elementen waardoor er gemakkelijk meerdere settingen ontstaan. 

Denk bijvoorbeeld aan de bakstenen muur als achtergrond voor het tafelgesprek en de side-kick met een desk bij de oude tramdeuren. Projecteren op beeldvullend formaat tegen de witte muren om het extra dynamisch te houden.

Extra service

Als locatie kunnen wij full service ondersteunen in het voortraject. Samen kijken we naar de invulling van jullie event. Door onze jarenlange ervaring in tv-producties kunnen we ook assisteren in het inhoudelijke programma.

We hebben samenwerkingen met diverse partners waardoor we invulling kunnen geven aan bijvoorbeeld de technische kant van het webinar. Ook denken we graag mee in de benodigde setting om het optimaal te laten aansluiten bij de boodschap.

Niks is vast en mocht je zelf ook een goede samenwerking hebben met een partner is die natuurlijk ook welkom.

Inspiratieboek

Bekijk het inspiratieboek van webinars en kom meer te weten over de mogelijkheden in De Hallen Studio’s.

Eerdere Webinars in De Hallen Studio's

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch