Nog meer?

Nog meer? in de Hallen Studio's

Mogelijkheden

In de afgelopen jaren hebben onze studio’s zich meer getransformeerd dan we ooit hadden kunnen bedenken. Het is werkelijk een dynamische en veelzijdige plek geworden waar vrijwel alles mogelijk is.

Speeddaten? Check! Yoga-sessies? Absoluut! Een stadsstrand creëren? Dat hebben we gedaan!

Onze studio’s hebben zich geleend voor de meest uiteenlopende activiteiten en evenementen, waaronder het optreden van orkesten, opvoeringen van musicals, fashionshows, fotoshoots, vintage sales en wisselende exposities.

Onze studio’s zijn de ideale plek om jullie creativiteit de vrije loop te laten en jullie visie tot leven te brengen. Dus, of het nu gaat om een spraakmakend evenement, een exclusieve productlancering, een creatieve brainstormsessie of een inspirerende tentoonstelling, bij ons is niets onmogelijk. Laat het tot leven komen in onze veelzijdige en transformeerbare studio’s.”

Studio's

Studio 1

Een “witte canvas” volledig eigen te maken voor jullie event. Ruim 280 m2 groot en vijf meter hoog. Voorzien van ruime technische faciliteiten.

Van apenkooi lessen tot chinese jaarvieringen. Van kerstmarkt tot filmstunts. De ruimte transformeert zich volledig mee.

Studio 2

Een karakteristieke ruimte met een bijzondere geschiedenis als tramdepot. Ruim 480 m2 groot en vijf meter hoog. Voorzien van veel natuurlijk daglicht maar ook de mogelijk om het te verduisteren.

Van yogalessen tot vintage kilo sales. Van design tentoonstellingen tot auto lanceringen. Een multifunctionele ruimte, midden in de ‘hotspot’ van Oud-West.

Extra service

Als locatie kunnen wij full service ondersteunen in het voortraject. Samen kijken we naar de invulling van jullie event.

We hebben samenwerkingen met diverse partners waardoor we invulling kunnen geven aan bijvoorbeeld catering, meubilair en technische faciliteiten.

We snappen het wanneer je zelf een goede samenwerking hebben met een partner en in overleg is die ook welkom. 

Inspiratieboek

Bekijk het inspiratieboek van overige evenementen en kom meer te weten over de mogelijkheden in De Hallen Studio’s.

Andere evenementen in De Hallen Studio's

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch