Nog meer?

Nog meer? in de Hallen Studio's

Mogelijkheden

De Hallen Studio’s heeft de naam ‘studio’ niet zomaar ergens aan te danken. Vanaf het eerste moment ontvangen wij tv-programma’s en al in de verbouwing van het pand is hier goed over nagedacht.

Ruime licht- en geluidfaciliteiten, een goede aan- en afvoerplek voor materialen, decoropslag ruimte en veel backstage ruimte maken het een ideale locatie voor het opnemen van programma’s.

Studio's

Studio 1

Een “witte canvas” volledig eigen te maken voor jullie event. Ruim 280 m2 groot en vijf meter hoog. Voorzien van ruime technische faciliteiten.

Van apenkooi lessen tot chinese jaarvieringen. Van kerstmarkt tot filmstunts. De ruimte transformeert zich volledig mee.

Studio 2

Een karakteristieke ruimte met een bijzondere geschiedenis als tramdepot. Ruim 480 m2 groot en vijf meter hoog. Voorzien van veel natuurlijk daglicht maar ook de mogelijk om het te verduisteren.

Van yogalessen tot vintage kilo sales. Van design tentoonstellingen tot auto lanceringen. Een multifunctionele ruimte, midden in de ‘hotspot’ van Oud-West.

Extra service

Als locatie kunnen wij full service ondersteunen in het voortraject. Samen kijken we naar de invulling van jullie event.

We hebben samenwerkingen met diverse partners waardoor we invulling kunnen geven aan bijvoorbeeld catering, meubilair en technische faciliteiten.

We snappen het wanneer je zelf een goede samenwerking hebben met een partner en in overleg is die ook welkom. 

Inspiratieboek

Bekijk het inspiratieboek van overige evenementen en kom meer te weten over de mogelijkheden in De Hallen Studio’s.

Andere evenementen in De Hallen Studio's

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox