In Amsterdam-West, op een steenworp afstand van het Leidseplein, is de voormalige tramremise gerenoveerd tot De Hallen Amsterdam, een grootschalig centrum voor ambachten, mode, media en cultuur. In het Hallen complex zijn De Hallen Studio’s gevestigd.

De Hallen Studio’s combineert tv-producties met uiteenlopende evenementen. Door deze diversiteit in combinatie met onze jarenlange ervaring denken we graag mee en kunnen we zo een toegevoegde waarde leveren aan onze opdrachtgevers.

Initiatiefnemer Marc Nelissen heeft sinds de oplevering van 2014 altijd de waarde van het prachtige pand ingezien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Begint met tv-programma’s, zoals bijvoorbeeld Podium Witteman, en later ook met evenementen. Deze dynamische mix die elkaar op vele vlakken ook positief versterkt is nog altijd het unieke van de Hallen Studio’s. 

De Hallen Studio’s beschikt over twee grote studio’s en een kleine Plug & Play Live Studio. 

Studio 1 (280m2) is een white box welke volledig eigen te maken is, en kan zich binnen no time transformeren van sfeer. 

Studio 2 (460m2) is een karakteristieke studio. De ruime studio draagt het industriële Hallen karakter, maar is tevens fris en licht. Daarnaast beschikt de ruimte over een grote hoeveelheid natuurlijk daglicht en kan verduisterd worden doormiddel van moderne faciliteiten. 

Live Studio de Hallen, is een kleine plug & play webinar studio van ongeveer 100m2. Deze studio is uitermate geschikt voor een online event met een tafelsetting tot ongeveer 5 sprekers. 

Meer informatie over de specificaties van de studio’s? Op deze studio pagina geven we meer details over capaciteiten en faciliteiten. 

Op zoek naar inspiratie over wat er de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden? Kijk hier op onze fotopagina om hier meer over te weten te komen of lees hier meer over het laatste nieuws.

Sparren over een mogelijk event? Bel 020-8208206 of mail nienke@dehallenstudios.nl of info@dehallenstudios.nl