Over De Hallen Studio’s

In Amsterdam-West, op een steenworp afstand van het Leidseplein, is de voormalige tramremise gerenoveerd tot De Hallen Amsterdam, een grootschalig centrum voor ambachten, mode, media en cultuur. In het Hallen complex zijn De Hallen Studio’s gevestigd.

De Hallen Studio’s combineert tv-producties met uiteenlopende evenementen. Door deze diversiteit in combinatie met onze jarenlange ervaring denken we graag mee en kunnen we zo een toegevoegde waarde leveren aan onze opdrachtgevers.

Initiatiefnemer Marc Nelissen heeft sinds de oplevering van 2014 altijd de waarde van het prachtige pand ingezien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Begint met tv-programma’s, zoals bijvoorbeeld Podium Witteman (nu Podium Klassiek), en later ook met evenementen. Deze dynamische mix die elkaar op vele vlakken ook positief versterkt is nog altijd het unieke van de Hallen Studio’s.

De Hallen Studio’s beschikt over twee grote studio’s en diverse subruimtes. 

Studio 1 (280m2) is een white box welke volledig eigen te maken is, en kan zich binnen no time transformeren van sfeer.

Studio 2 (460m2) is een karakteristieke studio. De ruime studio draagt het industriële Hallen karakter, maar is tevens fris en licht. Daarnaast beschikt de ruimte over een grote hoeveelheid natuurlijk daglicht en kan verduisterd worden doormiddel van moderne faciliteiten.

Meer informatie over de specificaties van de studio’s? Op deze studio pagina geven we meer details over capaciteiten en faciliteiten.

Sparren over een mogelijk event? Bel 020-8208206 of mail nienke@dehallenstudios.nl of info@dehallenstudios.nl

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch