Marc
Eigenaar/initiatiefnemer

Marc is de initiatiefnemer en drijvende kracht achter De Hallen Studio’s. Met een achtergrond in televisie productie en als producent van grootschalige evenementen, heeft hij De Hallen Studio’s tot de bijzondere multi functionele locatie weten te maken die het nu is.

Theo
Managing Director

Theo heeft jarenlange ervaring in de evenementen branche, in verschillende functies. Hij heeft de supervisie over het team van De Hallen Studio’s en bewaakt de kwaliteit van de service en de locatie. 

Ook is hij nog steeds graag actief als event manager, onder het motto ‘nee bestaat niet’ om ervoor te zorgen dat ieder evenement een succes wordt.

Nienke Bezemer
Head of Marketing / Sales

Nienke maakt de combinatie tussen marketing en sales. Zij is daarbij o.a. verantwoordelijk voor partnerships en content.   Daarbij werkt ze op strategisch niveau aan en in het bedrijf. 

Naast werk houdt ze van culturen ontdekken en op reis gaan, wordt graag op sportief vlak uitgedaagd en probeert altijd te leren over koken, wijn en fotografie.

Fleurieke Burggraaf
Sales Manager

Fleur is als Sales Manager binnen het team o.a. verantwoordelijk voor alle sales activiteiten van het team. Daarnaast organiseert Fleur ook zelf evenementen binnen de Hallen Studio’s.

Naast werk geniet ze van het gezinsleven, gezellige etentjes met vrienden en familie en het ontdekken van unieke plekken zowel binnen als buiten eigen stad. 

Jip van Onselder
Project Manager

Na haar studie aan de Hoge Hotelschool Maastricht is Jip komen werken in het team van De Hallen Studio’s. Als Project Manager is ze verantwoordelijk voor het organisatietraject van evenementen en producties die bij De Hallen Studio’s plaatsvinden. 

Buiten werktijd om is ze vaak te vinden op het strand, een terras of in de keuken om wat lekkers te koken voor vrienden of familie.

Sarah Kloosterman
Project/Operationeel Manager

Sarah is na haar stage bij de Hallen Studio’s blijven werken in de rol van project/operationeel manager. Hierbij is zij bij zowel de organisatie als de uitvoering van evenementen en producties betrokken.

In haar vrije tijd ontdekt Sarah al het leuks wat Amsterdam te bieden heeft en geniet ze van horeca en gezelligheid. 

Fred Bastiaans
Huismeester

Fred Bastiaans zorgt er als huismeester voor dat De Hallen Studio’s in uitstekende staat blijven. 

Daarnaast regelt hij de logistiek en houdt hij het toezicht op de aan- en afvoer van materialen door leveranciers.

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch