Marc Nelissen

Marc

Eigenaar/initiatiefnemer

Marc is de initiatiefnemer en drijvende kracht achter De Hallen Studio’s. Met een achtergrond in televisie productie en als producent van grootschalige evenementen, heeft hij De Hallen Studio’s tot de bijzondere multi functionele locatie weten te maken die het nu is.

Theo Huisman

Theo

Managing director

Theo heeft jarenlange ervaring in de evenementen branche, in verschillende functies. Hij heeft de supervisie over het team van De Hallen Studio’s en bewaakt de kwaliteit van de service en de locatie. Ook is hij nog steeds graag actief als event manager, onder het motto ‘nee bestaat niet’ om ervoor te zorgen dat ieder evenement een succes wordt.

Nienke Bezemer

Nienke Bezemer

Head of Marketing/Sales

Als hoofd marketing/sales is Nienke verantwoordelijk voor alle relatie en verkoop gerelateerde activiteiten. Daarbij probeert ze vanuit het grotere plaatje op zoek te gaan naar duurzame relaties en samenwerkingen en opdrachtgevers die passen bij de locatie. Naast werk houdt ze van culturen ontdekken en op reis gaan, wordt graag op sportief vlak uitgedaagd en probeert altijd te leren over koken, wijn en fotografie.

Jip van Onselder

Jip van Onselder

Stagiaire

Jip loopt momenteel stage bij De Hallen Studio’s. Ze voert deze uit voor de afronding van haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Buiten werktijd om is ze meestal te vinden op het strand, een terras, of in de keuken om wat lekkers te koken voor vrienden of familie.

Fred Bastiaans

Fred Bastiaans

Huismeester

Fred Bastiaans zorgt er als huismeester voor dat De Hallen Studio’s in uitstekende staat blijven. Daarnaast regelt hij de logistiek en houdt hij het toezicht op de aan- en afvoer van materialen door leveranciers.