Eventcase: Dance4Life’s Funky Fundraiser

Feest in De Hallen Studio's

Ieder jaar organiseert Dance 4 Life het Funky Fundraiser gala diner waarbij belangrijke partners, ambassadeurs en pers samenkomen om geld in te zamelen voor het internationale programma. Dit jaar vond de Funky Fundraiser plaats in de Hallen Studio’s.

Ruim 200 gasten genoten van een diner met diverse optredens van onder andere Xander de Buisonje en daarnaast werd er flink geboden tijdens de veiling. De avond werd afgesloten met een feest waar onder andere DJ La Fuente de gasten aan het dansen kreeg.

de hallen studio's  de hallen studio's de hallen studio's

Inrichting 
Studio 1 werd ingezet als ontvangst locatie en als feest locatie. De ruimte werd ingericht met een grote DJ booth en daarnaast diverse barren. Via deze ruimte kregen gasten toegang tot Studio 2 welke volledig omgetoverd was tot een bijzondere dinersetting. Tussen de gangen door werden de gasten verrast met een hoorspel waarin het sprookje Assepoester op een eigen manier vertaald werd. Door middel van het verhaal werden de gasten bewust gemaakt van de impact van gezondheidrisicio’s voor jongeren. Dance4Life haalde tijdens deze editie 325.350 euro op.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch