PopUp Podium: Club Classique & Teatro Pavana

Club Classique

Club Classique en Teatro Pavana brachten afgelopen maand het Carnaval van Venetië naar het PopUp Podium

Het was een muzikaal spektakel dat bezoekers niet snel zullen vergeten. Twee ballerina’s van Teatro Pavana dansten op stelten hoog boven iedereen. Terwijl ze langs het publiek dansten, lichtten de uitwaaierende vleugels op in de donkere studio. Zomer van Vivaldi bracht de bezoekers in de juiste stemming en met La lugubre gondola dobberden ze in gedachten door de Venetiaanse kanalen.

club classique in de hallen studios

Club Classique is een muzikaal netwerk van bevlogen musici die klassieke muziek toegankelijk willen maken voor iedereen. Het gezelschap staat bekend om hun speelse en verassende concerten. Club Classique brengt meer dan muziek; hun optredens zitten vol humor, film, poëzie en andere kunsten. Een ideale match dus met Teatro Pavana – een professioneel straat theatergezelschap waarin diverse theaterdisciplines zijn verenigd: steltlopers, acrobaten, muzikanten en dansers.

club classique in de hallen studios

Meer weten over het PopUp Podium? Lees bijvoorbeeld over het openingsweekend van het PopUp Podium.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch