Eventcase: Funda viert haar 20-jarig jubileum

Funda hybride event

Funda viert haar 20-jarig jubileum met een talkshow in de Hallen Studio’s. Het welbekende makelaarsplatform wilde haar verjaardag op een bijzondere manier vieren door een talkshow op te nemen. In opdracht van Buro van Oranje mochten wij deze talkshow hosten in de Hallen Studio’s.

De afgelopen maanden ontvangen wij vaker opdrachten vanuit Buro van Oranje. Zo kregen we ook afgelopen maand de kans om weer een leuke opdracht bij ons in uitvoering te brengen. Funda viert haar 20-jarig jubileum en wilde dit graag in de vorm van een talkshow opnemen in de Hallen Studio’s. In samenwerking met Buro van Oranje hebben we een succesvolle talkshow neer weten te zetten.

Funda viert haar 20-jarig jubileumIn gesprek over het succes van Funda

Het succesvolle platform bestaat 20 jaar en dat mocht gevierd worden. De tafelgasten spraken gedurende een uur over de afgelopen twintig jaar, de makelaardij wereld, de verwachtingen voor de toekomst en de veranderingen daaromheen. Niemand minder dan Eva Jinek leidde het gesprek als talkshowhost. Hierbij ontving ze onder andere leden van het bestuur die bijdroegen aan de oprichting en het succes van Funda, makelaars vanuit andere bedrijven, platform-experts vanuit andere markten, en een aantal trouwe Funda-fans. Klik hier om de talkshow terug te kijken.

Studio 2 als decor

De tafelsetting stond in Studio 2 met zitplaatsen om de tafel heen voor de gasten. Het gebruik van de kleuren blauw en oranje bij het uitlichten van de Studio creëerde een prachtig beeld wat aansluit bij de huisstijl van Funda. Branding elementen zijn toegevoegd door het weergeven van het logo op de verscheidene schermen in de Studio.

Funda viert haar 20-jarig jubileum

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor opnames in onze Studio’s? Lees hier het artikel over de SvB talks opnames of de online webinar ‘Dermatoloog Draait Door’. 

Direct informatie opvragen voor de mogelijkheden? Vul het contactformulier in of bereik ons per mail of telefonisch op info@dehallenstudios.nl / 020-8208206.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch