Eventcase: Nacht van de Wijn

Op 5 en 6 april was Amsterdam getuige van de eerste editie van Nacht van de Wijn in De Hallen Studio’s. Na vier succesvolle edities in Utrecht, bracht dit  festival wijnliefhebbers uit alle hoeken van Nederland samen voor een onvergetelijk weekend vol ontdekken, proeven en leren maar ook genieten van een lekkere ongedwongen sfeer.

Lunchen met sterren 

Een van de hoogtepunten van het festival was ongetwijfeld de exclusieve lunch op 6 april, bereid door sterrenchef Onno Kokmeijer**. Te midden van een culinair spektakel werden gasten getrakteerd op de topwijnen van Bemberg Estate, gepresenteerd door de wijnmaker zelf. Een onvergetelijke ervaring die voor een klein gezelschap beschikbaar was.

Ontdek en beleef

Naast gastronomische hoogstandjes bood Nacht van de Wijn een scala aan activiteiten en ervaringen. Van het samenstellen van je eigen blend tijdens de workshop wijn blenden tot het sabreren van champagne, er was voor elk wat wils. Gasten konden zich laten betoveren door live muziek, proeverijen bijwonen en zelfs deelnemen aan masterclasses gegeven door gerenommeerde wijnmakers.

Sfeervolle setting en entertainment

De Hallen Studio’s werden omgetoverd tot een betoverende omgeving waarin gasten konden genieten van de rijke smaken van de wijnwereld. Na het proeven was er ook genoeg tijd om te dansen. Van een silent disco tot live muziek en van disco tot 90’s hits.

Samen genieten en verbinden

Nacht van de Wijn bracht niet alleen wijnliefhebbers samen, maar creëerde ook een sfeer van samenzijn en verbondenheid. Vriendengroepen toastten op vriendschap en maakten onvergetelijke herinneringen, terwijl ze genoten van de beste wijnen en hapjes die het festival te bieden had.

Locatie 

De keuze voor De Hallen Studios als locatie was perfect: centraal gelegen, gemakkelijk bereikbaar en doordrenkt van sfeer. Op slechts vijf minuten fietsen van het bruisende Leidseplein, bood deze historische tramremise de ideale setting voor een weekend vol ontmoetingen en wijn liefhebbers. Het onverwachte lenteweer was perfect voor een locatie als deze. Met de grote deuren open kon iedereen genieten van “een binnen-buiten” gevoel en waren de omstandigheden heel aangenaam terwijl er ook nog van het zonnetje genoten kon worden.

Nacht van de Wijn was niet zomaar een festival; het was een betoverende reis door de wereld van wijn, cultuur en samenzijn. Een ervaring die de zintuigen prikkelde en de harten van alle aanwezigen veroverde. Op naar nog vele  edities!

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch