Eventcase: Dyson product lancering

Dyson de Hallen

Het van origine Britse technologiebedrijf Dyson lanceerde een nieuwe serie producten in de Hallen Studio’s. Het bedrijf ontwerpt en produceert huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, luchtreinigers, haardrogers en lampen. Een nieuwe serie technologieën combineert diverse hardware en software voor de meest optimale gebruikerservaring. 

Dyson, inmiddels wereldwijd operationeel, staat bekend om zijn innovatieve producten. James Dyson starte het bedrijf in 1991 waarna het hem meer dan 5 jaar en 5127 pogingen kosten om de eerste technologie van de bekende Dyson stofzuigers te ontwikkelen.

“You need a stubborn belief in an idea in order to get it realized”
– James Dyson

Tijdens de product launch in de Hallen Studio’s werd Studio 2 volledig omgebouwd in een tijdlijn waarin Dyson de gasten een ervaring wilde meegeven over het ontstaan en het achterliggende verhaal van zijn producten. Tijdens de route kwamen de uitgenodigde gasten langs onder andere een film over het bedrijf en een aantal producten. Bij elk product werd stilgestaan middels een toelichting over onder andere het design en de achterliggende technologieën. Het belangrijkste product wat hier geïntroduceerd werd is de nieuwe Dyson V11 snoerloze stofzuiger. De gasten eindigden in een gecreëerd appartement waarbij ze de producten konden uitproberen met het gemak zoals dat thuis ook ervaren wordt. 

Meer weten over de technologieën van Dyson en de V11 snoerloze stofzuiger? Lees dan hier meer. 

Toch meer nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een evenement in onze locatie? Neem dan snel contact op! 

Fotografie door David Stegenga 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch