Eventcase: productpresentatie The Body Shop

The Body Shop

The Body Shop presenteerde afgelopen week hun Dream Big campagne, waarbij ze mensen uitnodigen zich samen met The Body Shop in te zetten voor Plan International deze kerst.

Studio 1 van de Hallen Studio’s werd omgetoverd tot kerst paleis waarin de genodigde gasten zich waande tussen de gezellige lampjes, kerstgeuren en een decor van nieuwe producten. Deze ‘white box’ ruimte leent zich perfect voor het volledig omtoveren tot een bijzonder decor. Door de technische mogelijkheden kon er een sfeervolle opstelling met meerdere hoeken gecreëerd worden waarbij de belangrijke plekken goed uitgelicht konden worden.

 

Tijdens het programma kreeg een selecte groep vrouwen meer informatie over de producten en specials rondom kerst, maar ook meer informatie over de Dream Big campagne. Samen met Plan International gaat de The Body Shop meisjes ondersteunen met de nodige kennis, scholing en middelen waarmee ze hun leven in eigen hand kunnen nemen en een toekomst als zelfstandige, succesvolle vrouwen tegemoet kunnen gaan. Dit doen ze in onder andere Brazilië en Indonesië. Wanneer je producten koopt in november en december in een van de winkels steun je deze campagne.

De gasten werden ontvangen in Studio 1 waarna al vrij snel de product presentatie begon. Aansluitend vond er een girlboss talk plaats waarbij inspirerende en succesvolle vrouwen samen met de gasten aan het woord waren om elkaars verhalen te delen. Naderhand genoten de gasten van een hapje en drankje en konden er overal in deze sfeervolle omgeving geroken, getest en geprobeerd worden. De producten stonden op mooie displays opgesteld. Zoals een van de gasten aangaf ‘ik zou het liefst alles van deze collectie willen’.

Meer weten over de campagne en waar het geld voor deze projecten naar toe gaat? Lees er meer over op de website van The Body Shop.

Foto’s door Holy Cow Media

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch