Eventcase: Talentenbeurs West

Talentenbeurs West 2019

Afgelopen week vond de dertiende editie van Talentenbeurs West plaats in De Hallen Studio’s. Tijdens deze beurs, die twee keer per jaar plaatsvindt, krijgen bezoekers de kans om in een ontspannen sfeer contact te leggen met organisaties en bedrijven uit Amsterdam West.

Bezoekers werden via de foyer naar Studio 1 geleid waar ze werden ontvangen met verse koffie van de Koffie Piaggio, broodjes en soep. In deze ruimte was er ook de mogelijkheid om professionele LinkedIn-foto’s te laten maken en kledingadvies te krijgen.

 

       

In Studio 2 stonden 50 kraampjes opgesteld van verschillende organisaties en bedrijven uit Amsterdam West die een baan, vrijwilligerswerk of stageplek te bieden hadden. Bezoekers konden kennis maken met de organisaties en met elkaar en zo hun netwerk uitbreiden. Het was een succesvolle dag waarbij er 348 matches zijn gemaakt tussen bewoners in West en de Amsterdamse organisaties.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch