Eventcase: MvdWinetasting (wijnproeverij) #5

wijnproeverij

Afgelopen vrijdag vond de eerste Amsterdamse editie van MvdWinetasting (wijnproeverij) plaats in de Hallen Studio’s. Ruim honderd gasten konden op een veilige manier proeven van maar liefst 20 verschillende wijnen, onder het genot van mooie verhalen van Meisjes van de Wijn. Tijdens de wijnproeverij werd de 1,5 meter uiteraard gewaarborgd. 

Corona-proof wijnproeverij

De Meisjes van de Wijn hebben behalve een heleboel kennis over wijn, altijd een flinke dosis vrolijke verhalen in petto. Beide werden gedeeld tijdens de 5e editie van MvdWinetasting, een evenement voor iedereen die meer wil leren over wijn of vooral gewoon lekker wil proeven. Dit alles gebeurde op een corona-proof manier, onder andere dankzij ons geavanceerde luchtverversing-systeem met constante verversing van de lucht.

Recap evenement

Nadat de gasten bij de entree werden gewezen op de routing en maatregelen, volgde ontvangst met een glaasje bubbels. Op deze mooie avond konden de gasten van de laatste zonnestralen genieten vanuit onze studio met de open deuren richting het Bellamyplein. Toen de zon onderging werd de gasten een tafel aangewezen, waarna telkens een Meisje drie verschillende wijnen kwam inschenken.

Bij een goed glas wijn hoort natuurlijk een lekker hapje. Daarom hadden we een samenwerking opgezet met onze buren van de KanarieClub, die eten serveerde aan de tafels. Door de aangewezen routing ontstonden er, ondanks het aantal mensen, geen drukke plekken. Het was daardoor mogelijk om op een veilige manier via het toilet weer terug de studio in te gaan. Na afloop van de proeverij konden de gasten hun nieuwe favoriete wijn bestellen aan tafel. Bestellen via een formulier was ook een optie, voor de gasten die thuis van één of meerdere van de wijnen wilde genieten.

wijnproeverij

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch