The Self-Made Summit goes digital

The Self-Made Summit

Op 8 oktober vindt de eerste digitale versie van The Self-Made Summit plaats, een business event naar initiatief van #Workmode.

Tijdens The Self-Made Summit beklimmen vrouwelijke rolmodellen het podium om andere vrouwen (en wie weet mannen!) te inspireren. The Self-Made Summit is hét business event voor ambitieuze vrouwen op zoek naar zakelijke groei, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie. Vanwege de huidige maatregelen vindt The Self-Made Summit dit jaar digitaal plaats. Je kunt live meekijken op deze dag,  maar het is ook mogelijk om alle talks, workshops en keynotes terug te kijken op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Dankzij onze ervaring op het gebied van streaming, is onze locatie het perfecte decor voor de digitale Self-Made Summit.


Beeld via Marketingtribune.nl

The Self-Made Summit bestaat uit een dagvullend programma van keynotes, masterclasses, power-up panels en workshops door sprekers uit binnen- en buitenland. Kijk voor meer informatie en tickets op www.theselfmadesummit.com

 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch