Eventcase: Fashion Film Festival Amsterdam

Fasion Film Festival Amsterdam

Afgelopen woensdag heeft het Fashion Film Festival Amsterdam, fffamsterdam, plaatsgevonden in de Hallen Studio’s. Onder andere door duidelijk aangegeven routing en ons geavanceerde luchtverversing-systeem, was het mogelijk om een corona-proof versie van het evenement te organiseren. 

Door het team achter het Fashion Film Festival Istanbul werd een programma gecreëerd dat gevuld was met diverse lezingen en screenings. Verschillende thema’s die relevant zijn voor de mode- en filmindustrie kwamen aan bod. Het programma werd afgesloten door middel van een award ceremonie, met beoordelingen door enkele bekende namen uit de mode industrie zoals Esther Coppoolse (Creative Director van Elle Nederland) en Julien Guerrier (Editorial Director bij Louis Vuitton).

De organisatie van fffamsterdam moest in deze uitzonderlijke tijden even schakelen maar slaagde er toch in om een succesvol evenement neer te zetten, Tuna Yilmaz, Festival President zei hierover: “Na zo’n bizarre tijd, ben ik blij dat het ons gelukt is om dit evenement in de Hallen Studio’s te kunnen realiseren. De stad Amsterdam staat internationaal bekend om zijn stijl en creativiteit en is er geen betere plek om die unieke relatie tussen mode en film te eren. (…)”

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch