Eventcase: online webinar “Dermatoloog Draait Door”

NVDV hybride event

Op 22 april vond het online webinar de “Dermatoloog Draait Door” plaats. Tafel host Astrid Joosten ging in gesprek met de diverse gasten over dermatologie.

Studio 2 als decor

Studio 2 was het decor van dit online webinar onder leiding van Astrid Joosten. De gasten gingen gezamenlijk in gesprek over diverse onderwerpen in de dermatologie. De studio was voorzien van een ruimte debat tafel waar gasten zich afwisselden om hun onderwerp toe te lichten. Daarnaast waren er ook diverse presentaties die tussendoor vertoond werden.

Dermatologen aan het woord

Onderwerpen die deze avond besproken werden waren onder andere Artificial Intelligence en de toepassingen in de dermatologie, het imago van de dermatoloog anno 2021 en de mogelijkheden en beperkingen van technische ontwikkelingen.

Technische partners

Het event werd technisch ondersteund door een onze vaste technische broadcast partner NEP. Zij zijn naast hun tv samenwerking ook vaak op locatie voor de ondersteuning van webinar’s en online events. (zie hier ook het artikel over NEP en onze samenwerking) Het licht en geluid op locatie werden verzorgd door onze partner Chain.

NVDV online webinar

Benieuwd naar andere mogelijkheden op locatie? Lees hier artikel over het webinar van Essilor voor Buro van Oranje of het artikel over de live uitzending voor 20 duizend zorg professionals.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch