Eventcase: familiefestival The Family Circle

The Family Circle

Het familiefestival The Family Circle vond voor het eerst plaats in Nederland, in de Hallen Studio’s in Amsterdam. Het was een onvergetelijke ervaring voor jong en oud

Het laatste weekend van juni kwam er een uniek familiefestival naar de Hallen Studio’s in Amsterdam: The Family Circle. Het festival, afkomstig uit Duitsland, was voor het eerst in Nederland en bood twee dagen lang een bijzondere ervaring voor alle gezinsleden. Met een overvloed aan workshops, stands, activiteiten en leuke dingen voor kinderen en ouders, wist het festival de harten van velen te veroveren.

The Family Circle

Workshops, stands en inspiratie

Het hoogtepunt van het festival was de prachtige verzameling van de mooiste merken en trends van over de hele wereld. Met oog voor detail werden er workshops georganiseerd en waren er DIY- en knutselactiviteiten waar bezoekers volop van genoten. Onder de vele knutselactiviteiten die het festival bood, waren onder andere het maken van bloemenkransen en kronen, zeefdrukken, een creatieve sprinkle bakkerij en verschillende upcycling projecten.

Naast de vele creatieve activiteiten was er ook volop gelegenheid om te winkelen en inspiratie op te doen. Tijdens de Summer Sale konden bezoekers hun garderobe aanvullen met kleding, accessoires en interieuritems. Beauty-, craft-, lifestyle-, food- en reisstands boden inspiratie voor verschillende aspecten van het dagelijks leven.

The Family Circle

Special guest

Een speciale gast die aanwezig was op het festival was Jill van jillsoriginals. Jill Schirnhofer, illustrator en TV-host, verwelkomde kinderen en ouders en gaf hen de kans om deel te nemen aan haar creatieve DIY-workshops. Kinderen waren enthousiast om Jill persoonlijk te ontmoeten en hun creatieve vaardigheden onder haar begeleiding te ontdekken.

The Family Circle

De sfeer op het festival was levendig en bruisend. Gezinnen genoten van een drankje terwijl ze deelnamen aan een van de 50 workshops die werden aangeboden. Er was een gevoel van saamhorigheid en een gelegenheid om nieuwe vrienden te maken. Zowel kinderen als ouders keerden met stralende gezichten terug naar huis na een weekend vol plezier en inspiratie.

Meer over The Family Circle is te lezen op de website.

Benieuwd naar de overige mogelijkheden voor jouw evenement in De Hallen Studio’s? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch