Eventcase: The Creative Lab

Op 24 februari opende De Hallen Studio’s haar deuren voor de 7e editie van The Creative Lab, een feestelijke pop-up markt waar creativiteit, inclusiviteit en duurzaamheid samenkomen. Met maar liefst 40 jonge getalenteerde makers kreeg het evenement een nieuwe dimensie.

The Creative Lab: Een feest van creativiteit, inclusiviteit en duurzaamheid

De aangeboden creaties variëren van prachtige handgemaakte items en gecureerde tweedehands producten tot bijzondere keramiek en kunst. Daarnaast konden bezoekers genieten van zelfzorgdiensten zoals haar- en nagelbehandelingen, en zelfs toothgems laten plaatsen door professionele self-care makers. De dag was gevuld met workshops, heerlijke (zelfgemaakte) hapjes, drinken van de Bar van Brouwerij het IJ, koffie van een barista en natuurwijnen bij de wijnbar. En dat allemaal onder het genot van vrolijke muziek van DJ’s.

Studio 2 voor een dag vol ontmoetingen

Met meer dan 1200 bezoekers gedurende de dag, transformeerde Studio 2 tot de perfecte locatie voor dit bruisende evenement. De gezamenlijke inzet van creativiteit en samenwerking tussen de organisatoren en De Hallen Studio’s maakte deze editie van The Creative Lab een groot succes. Op naar nog meer inspirerende edities!

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch