Eventcase: Feestavond voor Albelli

Op 8 februari was het een avond vol feest en festiviteiten in De Hallen Studio’s, waar we de lancering van het nieuwe “Storiogroup”, het moederbedrijf van Albelli, vierden met een groots evenement. Meer dan 250 werknemers verzamelden zich voor een avond vol vreugde en viering van de nieuwe branding.

Het ontvangst

De gasten werden hartelijk ontvangen in de Foyer en liepen vervolgens door naar de schitterend versierde zaal, gehuld in de themakleuren van de avond. Eenmaal binnen werden ze getrakteerd op een culinaire reis rond de wereld met een walking dinner vanuit verschillende foodtrucks en foodcourts. Van exotisch Indiaas tot klassiek Italiaans, het aanbod was divers, waardoor gasten zich konden laten verrassen door smaken van over de hele wereld.

De Meisjes van de Wijn zorgden voor de perfecte begeleiding met een selectie aan complementaire wijnen, die de gasten hielpen om de perfecte match te vinden voor hun gerechten en persoonlijke smaakvoorkeuren.

Tijd voor feest!

Na het diner bracht de DJ samen met een saxofonist de dansvloer tot leven, waar gasten zich urenlang konden uitleven op deze combinatie met live muziek. Maar het feest stopte daar niet; diverse vormen van entertainment zorgden voor een onvergetelijke avond. Van de charmante complimentenmakers die rondliepen om gasten te voorzien van hartverwarmende lofbetuigingen tot de fotobooth waar blijvende herinneringen werden vastgelegd, er was voor ieder wat wils om de avond extra speciaal te maken.

Het evenement was niet alleen een viering van de nieuwe branding, maar ook een eerbetoon aan de toewijding en het harde werk van alle werknemers die hebben bijgedragen aan het succes van Storiogroup.

Studio 2 als het decor

Met Studio 2 als het perfecte decor, werd deze feestavond een groot succes. De ruimte bood genoeg intimiteit en ruimte voor de verschillende onderdelen van de ze avond. De ruimte werd organisch verdeeld in verschillende onderdelen door de middenbar die, zoals de naam het aangeeft, in het midden van de ruimte geplaatst werd. Hierdoor werd het food/lounge gedeelte afgesloten van de dansvloer.

Benieuwd naar meer mogelijkheden voor een feest binnen onze locatie? Bekijk hier de event pagina of lees het artikel over het 50-jarig bestaan van een van onze opdrachtgevers.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch