Eventcase: Circus feest voor Aviation Network Group

In een bruisende samenwerking met Dutch Standard Events heeft De Hallen Studio’s een magische afterparty gerealiseerd voor Aviation Network Group, ter afsluiting van een dag op de beurs in de RAI. Het circus-thema gaf de 600 genodigden uit de luchtvaartindustrie een spectaculaire ervaring.

Het begin

De foyer, ingezet als ontvangstruimte, opende de avond met een indrukwekkende steltendans, een behendige ballonnenclown en jongleurs die de gasten met verbazing vulden. Hier begon de magie, waardoor de verwachtingen voor de avond naar grote hoogten stegen.

Fotograaf: Ruben Philipse

Invulling van de avond

Studio 2 werd het epische centrum van het evenement, waar een walking dinner werd geserveerd, gevolgd door een uitbundig feest. De ruimte onderging een transformatie tot een levendig circus, compleet met een imposante circustent die ook diende als bar. Diverse podia verspreid over de studio waren het podium voor adembenemende acts die de gasten in vervoering brachten. Een DJ voegde de perfecte beat toe aan de avond, waardoor de dansvloer gevuld bleef met energie en opwinding.

De Hallen Studio’s creëerde niet alleen een ruimte voor vermaak, maar ook een ambiance waarin de grenzen van het traditionele werden opgeheven. Het circus-thema zorgde voor een onvergetelijke ervaring, waarin de luchtvaartindustrie samenkwam in een wereld vol verwondering en spektakel.

Samenwerking

De perfecte uitvoering van dit evenement benadrukte opnieuw de veelzijdigheid van De Hallen Studio’s en de deskundigheid van Dutch Standard Events in het creëren van unieke, op maat gemaakte ervaringen. Het resultaat was niet zomaar een feest; het was een avond die de gasten nog lang bij zal blijven.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch