Eventcase: Natural Wine Festival

Green is Golden zette opnieuw de standaard voor het Natural Wine Festival, de tweede editie die dit keer plaatsvond in een unieke samenwerking tussen Denim City en De Hallen Studio’s. Meer dan 50 gepassioneerde wijnmakers uit heel Europa verzamelden zich in dit bijzondere evenement om hun wijnen te presenteren aan zowel distributeurs als particuliere wijnliefhebbers.

Naadloze verbinding

De kracht van dit festival lag niet alleen in de diversiteit van wijnen maar ook in de naadloze verbinding van twee naburige locaties. Studio 2 diende als het kloppende hart van het festival, waar de wijnmakers hun unieke creaties presenteerden. Tegelijkertijd verwelkomde Studio 1 het smaakvolle Camping Culinair, waar gasten konden genieten van verrukkelijke culinaire meesterwerken die perfect samengingen met de uitgelezen wijnen.

De synergie tussen Denim City en De Hallen Studio’s was onmiskenbaar. Terwijl de pop-up wijnwinkel in Denim City een oase creëerde voor wijnliefhebbers, bood de algemene passage een podium voor een markt vol natuurlijke (landbouw)producten. De combinatie van de inzet van de diverse ruimtes en eigentijdse creativiteit zorgde voor een unieke sfeer die het evenement naar nieuwe hoogten tilde.

Natural Wine Festival Green is Golden
Bart Hoitink Photography

Op het programma

Naast het proeven van wijnen konden deelnemers gedurende de dag deelnemen aan informatieve  masterclasses, gehouden in de subruimtes van De Hallen, zoals de loft en de vide. Dit gaf een extra dimensie aan het festival, waardoor het niet alleen een proeverij was, maar ook een leerzame ervaring voor iedereen die aanwezig was.

Aan het einde van de dag, na de sluitingstijd voor bezoekers, vond er nog een transformatie in Studio 2 plaats. Hier werd een gezamenlijk diner georganiseerd voor de wijnmakers, waar ze de dag gezamenlijk culinair afsloten en met het delen van hun passie voor natuurlijke wijnen.

Platform voor een onvergetelijk festival

Het Natural Wine Festival toonde niet alleen de rijkdom van Europese natuurlijke wijnen, maar ook de kracht van samenwerking tussen Denim City en De Hallen Studio’s. Deze buitengewone “alliantie” creëerde een uniek platform waar de liefde voor wijn, culinair genot en educatie samensmolten. Hierdoor ontstond een festival een onvergetelijke ervaring bezorgde aan alle betrokkenen.

Natural Wine Festival Green is Golden
Bart Hoitink Photography

Benieuwd naar meer mogelijkheden in de Hallen Studio’s? Bekijk hier de eventcase van de expositie van Marit Harte en hier de eventcase van het familiefestival van Family Circle.

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch