Eventcase: Mastercard Nederland congres

In een opdracht van Verwiel Agency heeft De Hallen Studio’s onlangs een memorabel evenement mogen faciliteren, namelijk het jaarlijkse congres voor Mastercard Nederland. Het volledige pand werd benut om een naadloze ervaring te creëren, waarbij elke ruimte een specifieke rol vervulde en bijdroeg aan het succes van de dag.

De ruimtes

Bij binnenkomst werd de foyer slim ingericht als registratieruimte en garderobe, waar gasten zich gemakkelijk konden aanmelden voor een dag vol inspiratie. Studio 1 werd het levendige toneel voor de plenaire sessies, waar een indrukwekkende LED-wall een visueel spektakel verzorgde.

In Studio 2 werden niet alleen de cateringmomenten gehost, maar ook diverse ervaringen en demo’s waar gasten actief aan konden deelnemen. Deze ruimte werd omgetoverd tot het centrum van culinaire verwennerij en boeiende interacties.

Het programma

Het programma was vol met informatieve hoogtepunten, waaronder inspirerende sprekers zoals de beroemde astronaut Andre Kuipers. Het evenement was niet beperkt tot de muren van De Hallen Studio’s; het hele complex werd geïntegreerd om een onvergetelijke ervaring te bieden. Tijdens de afsluitende borrel konden gasten bijvoorbeeld genieten van rondleidingen door het Hallen complex, wat een extra dimensie toevoegde aan de algehele beleving.

Partners

Om het evenement tot in de puntjes te verzorgen, bundelden we onze krachten met Verwiel Agency en vooraanstaande partners zoals Hutten Food & Design, Boozed en Neoc. Samen werkten we aan de perfecte synergie tussen locatie, organisatie en culinaire beleving, waardoor het evenement voor Mastercard Nederland een gedenkwaardige en geslaagde dag werd. De veelzijdigheid van De Hallen Studio’s werd opnieuw benadrukt, ditmaal als het perfecte canvas voor een exclusief evenement met impact en stijl.

Benieuwd naar andere evenementen in de Hallen Studio’s? Bezoek hier onze nieuwspagina voor meer evencases of lees hier bijvoorbeeld over het congres voor Backbase.

Eerste foto door Nico Alsemgeest

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch