Eventcase: Regionaal congres voor Backbase

Softwarebedrijf Backbase organiseerden een eendaags regionaal congres voor 250 genodigden. Het congres maakte gebruik van de gehele locatie. Deze is ingezet voor de ontvangst, een plenaire ruimte, een netwerkplein en diverse breakouts.

Branding

Wat het evenement extra bijzonder maakte, was de branding die de gehele locatie de Backbase huisstijl liet uitstralen. De vele mogelijkheden van onze locatie zijn hier optimaal benut. Het pand kreeg een totale make-over met onder andere vloer- en muurstickers voor signing en  ballonnen en banners die de ontvangst zichtbaarheid gaven. Ook werd de registratie/entree geheel in stijl gebrand. Studio 1, ook bekend als de “white box,” werd getransformeerd met behulp van een wandvullende LED-wall en extra verlichting om ook hier volledig de huisstijl van Backbase uit te lichten. De spectaculaire visuals zorgden voor een onmiskenbare merkidentiteit. De branding ging verder dan de grotere elementen. Het zat ook in de kleinste details, zoals in de catering met een brandstempel op de burgerbroodjes en het bedrijfslogo op de macarons bij de koffie break.

Veelzijdigheid van de locatie

De veelzijdigheid van onze locatie was opnieuw goed zichtbaar. Studio 1, met zijn indrukwekkende LED-wall, bood het perfecte decor voor de plenaire sessies gedurende de dag. Studio 2 was de centrale hub voor netwerken. De plek waar standhouders, sponsoren en bezoekers elkaar ontmoetten en genoten van ontbijt, lunch, drankjes en een borrel na afloop. Een barista corner met een koffie piaggio en een opvallende middenbar vormden de hoogtepunten in deze ruimte. Diverse partners en sponsoren vulden de ruimte aan weerszijden, elk voorzien van hun eigen monitor, statafel en achterwand. Dit netwerkplein bleef de hele dag open, wat resulteerde in bruisende interacties.

De subruimtes van onze locatie werden ingezet als break-out ruimtes, waar kleinere groepen zich verzamelden om dieper in te gaan op verschillende onderwerpen. De veelzijdigheid en de flexibiliteit van De Hallen Studio’s kwamen volledig tot hun recht tijdens dit onvergetelijke Backbase-congres. Een duidelijk bewijs van hoe onze locatie zich keer op keer aanpast aan de wensen van diverse evenementen en opdrachtgevers, en zo steeds weer nieuwe sferen weet te creëren.

Benieuwd naar congresmogelijkheden in onze locatie?
Lees hier over het evenement van Salesforce of hier over het evenement van Qualtrics. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch